Dirljiva priča

Trava na grobu mladića iznenada postala zelenija: Majka zaplakala kada je shvatila istinu! (VIDEO)

Bila je ubeđena da je to delo anđela
Lifestyle
12:36h Autor:
Trava na grobu mladića iznenada postala zelenija: Majka zaplakala kada je shvatila istinu! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / Jeff Reissig

U maju 2014, Džejk Rejzig izgubio je svoju suprugu, sa kojom je proveo 65 godina. Džejk i Liz su imali romantičnu vezu zbog čega je jedva uspeo da podnese taj gubitak.

Tata iznenada preminuo: Supruga i sin ovakav prizor na njegovom grobu nisu očekivali! (VIDEO)

<\/div>

Džejk od tada neobičnu rutinu u svom gradu u Teksasu. U 86. godini svako jutro odlazi u crkvu, a onda se sreće sa nekim od svoje dece i pije kafu. Konačno, dolazi kući i preseca nekoliko ruža koje cvetaju u njegovoj bašti. Na kraju, odlazi na groblje gde je Liz sahranjena, spušta ruže i zaliva travu.

U leto 2015. godine došlo je do preokreta jer je u Teksasu bila suša. Džejk je primetio da se trava sušila oko Lizinog groba i postala braon, kao i svuda okolo. On je zalivao grob toliko dugo sve dok trava ponovo nije povratila boju.

Otac joj umro pre nekoliko godina: Zaplakala je kada je videla ovog muškarca na grobu! (VIDEO)

<\/div>

Bio je to letnji dan kada je Džejk primetio ženu koja plače na susednom grobu. Džejk je saznao da je tu ležao ratni veteran, a ovo mu je bila majka... U narednom periodu Teksas je zadesila strašna suša, što je uticalo i na travu na groblju.

Ono što je Džejk tada uradio oduševilo je ljude koji su čuli za ovo i zapalilo društvene mreže... Naime, deka je svakog dana zalivao travu na grobu vojnika dok ona ponovo nije ozelenela, što je strašno ganulo majku poginulog vojnika.

Mislili su da baka sadi cveće: Jeziv prizor ih sačekao kada su joj se približili! (VIDEO)

Pogledajte ovu dirljivu priču:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs