Staro verovanje

Zašto ne treba držati slike umrlih u kući: Razlog će vas zapanjiti!

Slike pokojnika, sviđalo se to nama ili ne, povezane su sa svetom mrtvih
Lifestyle
21:00h Autor:
Foto: Profimedia

Ko ne drži u svojoj kući slike preminulih rođaka ili prijatelja? Svi ih imamo. Pitamo se, šta je problem u vezi sa tim? U principu, možete da ih držite u kući ali, kako savetuje portal holahola.cc, samo ukoliko poštujete određena pravila.

Slike pokojnika, sviđalo se to nama ili ne, povezane su sa svetom mrtvih. Ukoliko je osoba preminula, slike je i dalje drže povezanom sa svetom živih. Iz tog razloga, savetuju da se slede sledeća pravila:

1. Slike pokojnika ne smeju da vise na zidu, da budu u ramu ili na stolu. Dakle, ne smeju biti na vidiku.

3 nedelje nakon smrti javio mi se brat: Otkrio kako izgleda zagrobni život! (VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Veruje se da, ukoliko se ovaj savet ignoriše, slika uzima energiju živih ljudi. Ukoliko se fotografije čuvaju u albumu, a vi ih povremeno pogledate sa nostalgijom, sve će biti u redu. Međutim, ako su vam stalno na vidiku, navodno mogu da prouzrokuju postepeno pogoršanje fizičkog i emotivnog stanja.

2. Fotografije mrtvih bi trebalo držati odvojene od fotografija živih. Odvojite poseban album za slike preminulih, gde ćete takođe držati i slike gde su pomešani živi i mrtvi.

Život posle smrti zaista postoji: Naučnici otkrili šta se dešava sa dušom!

Neki čak preporučuju sečenje ovakvih slika, kako bi se odvojila energija živih od energije mrtvih. Takođe, slike pokojnika navodno treba držati u albumima crne boje ili pak u crnoj kesi. Na ovom portalu takođe savetuju da se slike umrlih gledaju samo u danima koji su predviđeni za prisećanje na mrtve.

Šta mislite o ovim razlozima? Da li verujete u to? Napišite svoje mišljenje u komentarima.

Tera siromaštvo, leči i puni nas energijom: Ovo treba da imamo uz sebe! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs