Da li verujete?

Doktor preživeo stravičan udes, sada tvrdi: Moram da vam otkrijem šta je stvarno Raj i Bog!

Povrede su bile toliko opasne da je Geri na licu mesta proglašen mrtvim
Lifestyle
18:38h Autor:
Foto: Youtube Printscreen / Jewish Voice

Doktor Geri Vud imao je 18 godina kada je sa sestrom doživeo strašnu saobraćajnu nesreću. Ali, dogodilo se čudo! Njih dvoje su se vozili autoputem i udarili u nepropisno parkiran auto.

I dok je njegova sestra Su prošla samo sa nekoliko ogrebotina, on je doživeo povrede opasne po život, između ostalog bio mu je smrskan grkljan, glasne žice i nos.

Povrede su bile toliko opasne da je Geri na licu mesta proglašen mrtvim. Ali ovaj tada veoma nestašan mladić, seća se celog tog iskustva iako je sada od tog događaja prošlo skoro 50 godina.

U emisiji pod nazivom Nadrealno ispričao je da je isprva osetio jak bol, ali da je onda odjednom osetio veliko olakšanje od svake vrste boli, što je značilo njegov prelazak "na onu stranu".

"Umiranje je kao da skidaš odeću i odlažeš je sa strane. Izašao sam iz svog zemaljskog tela, prošao kroz krov auta i u trenutku mi se ceo moj život zavrteo pred očima. Onda sam uvučen u nekakav čudan tunel od oblaka koji me je vukao sve više ka svetlosti. Prelazak u Raj bio je miran i spokojan", opisao je on.

Prema njegovim rečima, odjednom se pojavio "zlatni satelit" koji je on prepoznao kao raj. Objasnio je kako ga je tu sačekao veliki i visoki anđeo koji ga je zatim sproveo kroz ogromnu kapiju.

Svet uzdrman, nauka bez teksta: Nemačka doktorka dokazala da Bog postoji!

"Imao je mač, zlatnu kosu, a upoznao sam još jednog anđela koji je držao knjigu. Nešto su iskomunicirali međusobno i zatim sam pušten unutra", priča Geri a prenosi express.co.uk.

"Zatim, pre nego što je trebalo da dođem pred Boga, uveli su me u jednu prostoriju, gde su stajali na policama i sa plafona visili mnogi delovi ljudskih tela, noge, ruke, mozgovi… Objasnili su mi da Bog ima rezervne delove tela za svakog od nas", priča Geri svoju neverovatnu priču.

Geri je svoje iskustvo pretočio i u knjigu, a tvrdi da se na zemlju vratio da bi proširio poruku da za svaku osobu na ovom svetu postoji svrha postojanja, te da nas uveri da Bog postoji. Kako tvrdi, upoznao je i Isusa, koji mu je rekao da prenese poruku da je ključ spasenja u molitvi.

Prema njegovim rečima još dok je bio u raju čuo je krike svoje sestre koja ga je dozivala. Onda mu je anđeo rekao kako mora da se vrati. Tada je počeo da daje znakove života i lekari su ga brzo stabilizovali.

Božja milost oporavlja: 9 dobrobiti u životu svakog čoveka!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...