Zodijak

Teški kao crna zemlja: Ovaj horoskopski znak nervira sve oko sebe!

Brutalno su iskreni, i upravo zbog toga uvek znate na čemu ste sa njima
Lifestyle 11.06.2017. - 13:52h Autor: Zadovoljna.hr
Foto: Profimedia

Svaki horoskopski znaku ima neku iritantnu osobinu koju mu svi zameraju, ali da li znate koji horoskopski znak nosi neslavnu titulu "najiritantnijeg"? To je Devica. Iako i drugi znakovi imaju osobine koje nikome nisu po volji, izgleda da je potreba Device da zakomplikuje i najjednostavniju stvar na svetu nadmašila sve njih.

 

Device vole da mnogo analiziraju, a prilikom donošenja odluke moraju biti upoznate i s najsitnijim detaljima. Nepopustljive su, kritične i previše brinu, a upravo to osobe u njihovom društvu najčešće nervira.

 

Poznate su kao "picajzle" koje vole da je sve u savršenom redu, a ako uradite nešto loše po njih, budite sigurni da to baš nikada neće zaboraviti i iskoristiće svaku priliku da vas podsete na nepravdu koju ste im naneli.

 

Naravno, Device imaju i puno pozitivnih osobina zbog kojih su osobama u svojoj okolini jednostavno nezamenljive, čak i ako kada ih nerviraju.

 

Fantastično se snalaze u stresnim situacijama i pod pritiskom, praktične su, a svoje brige zadržaće za sebe i neće dopustiti da njima negativno utiču na druge ljude. Snažne su, snalažljive i saosećajne. Instinktivno osećaju loše raspoloženje drugih ljudi i uvek su spremne da pomognu.

 

Nikada vas neće poštedeti svoje brutalne iskrenosti i upravo zbog toga uvek znate na čemu ste s Devicama.

 

Šta će se dešavati tokom juna 2017: Dobre ponude i brak, sudbina ubrzava stvari!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs