Višestruka primena

Svemoćni balzam za usne: Čisti cipele i uklanja ogrebotine

Pored neophodnih stvari za čišćenje kuće i obuće, potrudite se da uvek pri ruci imate i labelo, koje će oporaviti ne samo vaše usne, već i nameštaj
Lifestyle
05:10h
Svemoćni balzam za usne: Čisti cipele i uklanja ogrebotine
Foto: Shutterstock

Ne samo da usne mogu da izgledaju senzualnije i sjajnije zahvaljujući tom spasonosnom balzamu za usne, već on može pomoći u sređivanju enterijera, ali i obuće.

Mazivo za nameštajKonačno ste kupili novu komodu i vašoj sreći nema kraja, ali pri otvaranju fioka nervira vas zapinjanje ili neugodan zvuk. Uzmite balzam za usne i podmažite njime kritične tačke.

Skida nalepljene etikete sa tvrdih površina

Jedan od korisnih saveta za upotrebu balzama za usne je i omekšavanje etiketa zalepljenih na tvrde površine. Ako ste recimo kupili nešto i ne možete da skinete etiketu, namažite balzamom i pustite da lepak omekša, pa ga sastružite noktom ili nekim predmetom. U zavisnosti od količine etikete i lepka, postupak ćete možda morati da ponovite nekoliko puta.

Čisti cipeleU slučaju da vam je ponestalo imalina za cipele, balzam za usne može biti spas u poseldnji čas. Cipelu jednostavno namažite i ispolirajte pamučnom krpicom.

Uklanja ogrebotineMeđu mnogobrojnim savetima kako umanjiti štetu zbog ogrebotina na CD-u je i balzam za usne. Dakle, namažite ogrebotinu i lagano ispolirajte.

Prva pomoć za kosuDa, balzam za kosu i tu može pomoći. Ako ste se probudili iznervirani, jer ste zaspali sa vlažnom kosom i sada svaka dlaka leti na svoju stranu, umesto gela može poslužiti i balzam. Natrljate ga malo po dlanovima, pa pređite po neposlušnoj kosi i spremni ste za izlazak.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs