Neverovatno

Milioner poklanja trosobni namešteni stan od 140.000 evra: Postoji samo jedan uslov! (VIDEO)

Marko kaže da je u detinjstvu bio siromašan i da su on i majka često spavali na klupama u parku. Danas u vlasništvu ima više od 150 nekretnina širom sveta
Lifestyle
08:58h Autor:
Milioner poklanja trosobni namešteni stan od 140.000 evra: Postoji samo jedan uslov! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / 10, 240, 715 Views

Britanski milioner Marko Robinson odlučio je da nekome pokloni potpuno namešten stan vredan više oko 120.000 funti (oko 140.000 evra). Nekretnina nije pod hipotekom, a srećnog dobitnika odabraće putem dokumentarne emisije na britanskoj televiziji Channel 4, piše Mirror.

Marko kaže da je u detinjstvu bio siromašan i da su on i majka često spavali na klupama u parku. Danas u vlasništvu ima više od 150 nekretnina širom sveta, a trosobni stan koji poklanja nalazi se u Prestonu, gradu u blizini Mančestera.

Milioner će novom vlasniku isplatiti i novac za komunalnu naknadu.

Zatvor mu doneo slavu i bogatstvo: Ovako danas živi najlepši robijaš! (FOTO)

"Bilo mi je teško u životu, ali postao sam uspešan i zaradio mnogo novca. Počeo sam da investiram u nekretnine i uvek sam ih kupovao na najboljim mestima. Sada želim nešto i da poklonim", rekao je Marko, inače otac dvoje dece.

Kaže da će odluka biti teška jer ima puno kandidata:

"Razgovarao sam s beskućnicima, vlasnicima prodavnica…hteo sam da upoznam situaciju u gradu i vidim kome je stan najpotrebniji. Mnogo ljudi starijih od 30 i dalje živi s roditeljima, a ima i puno beskućnika", kaže Marko.

On objašnjava i da je pre 20 ili 30 godina bilo jednostavno iznajmiti ili kupiti stan, ali od tada su plate ostale manje-više iste, a cene nekretnina postale su preskupe.

"Stan želim da poklonim nekome ko se zaista trudi, ali se našao u problemima. Ne želim da ga dam nekome ko bi samo iskoristio moju dobrotu. Nadam se da ću ovim gestom inspirisati i neke druge bogataše", zaključuje dobrotvor.

Trudnu konobaricu rasplakala poruka na računu: Nije verovala svojim očima šta čita! (VIDEO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs