Ovome se nisu nadali

U zaključanom automobilu našli smrznutu baku: Istina ih šokirala! (VIDEO)

Kad su policijski službenici izašli na teren, a tog dana u gradu Hadsonu bilo je minus 13 stepeni Celzijusa, parkirano vozilo bilo je potpuno zatrpano snegom
Lifestyle 18.12.2016. - 18:58h Autor: jutarnji.hr
Foto: Printscreen Youtube / Destiiny Hayden

Policija u američkoj saveznoj državi Njujork je morala da razbije staklo i da provali u automobil u kojem se, tvrdili su zabrinuti građani koji su ih panično zvali telefonom, smrznula starija gospođa.

 

Kad su policijski službenici izašli na teren, a tog dana u gradu Hadsonu bilo je minus 13 stepeni Celzijusa, parkirano vozilo bilo je potpuno zatrpano snegom.

 

"Izgledalo je kao da je onde bilo celu noć. Ugledali smo ženu s maskom za kiseonik. Nepomično je sedela na suvozačevom mestu", rekli su policajci.

 

Ultrazvuk bliznakinja izgledao sasvim obično: Zapanjile sve kada su se rodile! (VIDEO)

 

Foto: Printscreen Youtube / Destiiny Hayden
Foto: Printscreen Youtube / Destiiny Hayden

Kad su napokon došli do nje, prvo su usledili šok i neverica, a onda veliko olakšanje - u autu nije bila smrznuta starica, nego lutka u prirodnoj veličini. Izgledala je potpuno stvarno - na sebi je imala naočare, svu odeću, čak i zube i cipele.

 

Policija je posle pronašla i vlasnika, kojeg je njihova akcija spašavanja prilično uzrujala, piše BBC. Objasnio im je da lutku koristi za vežbanje prve pomoći.

 

"Bio je ljut. Vikao je na narednika i psovao. Ovo neka bude upozorenje svim građanima - ako ostavite lutku koja liči živom čoveku u zaključanom automobilu na minusu, nećemo se ustručavati - razbićemo vam staklo, šta god vi mislili o tome", izjavio je šef policijske stanice.

 

Starica je stalno mahala đacima u prolazu: Nije ni sanjala šta će da joj urade jednog dana! (VIDEO)

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...