Oduševila sve krupnije dame

Ismejali debeljucu jer nosi helanke: Njen odgovor zapalio je internet! (FOTO)

Šarene helanke unele su dašak boje u njenu tmurnu garderobu, ali samopouzdanje koje je dobila noseći ovaj popularan komad odeće bilo je kratkog veka
Lifestyle
02:32h Autor:
Ismejali debeljucu jer nosi helanke: Njen odgovor zapalio je internet! (FOTO)
Foto: Facebook / Herbamommykelley

Keli Markland iz američke savezne države Floride počela je da nosi šarene helanke jer je otkrila da se u njima oseća samouverenije i bolje, zbog čega je primila i nekoliko komplimenata od svojih prijatelja i porodice.

"Kao plus sajz ženi, opcije su ti ograničene", priznala je američkom internet portalu "Babble" 36-godišnja Keli koja je veći deo života provodila u odeći crne boje koje vizuelno stanjuju figuru.

Šarene helanke unele su dašak boje u njenu tmurnu garderobu, ali samopouzdanje koje je dobila noseći ovaj popularan komad odeće bilo je kratkog veka.

<\/div>

Neprijatna poruka

U svom poštanskom sandučetu pronašla je pismo s rečenicom Rona Burgundija iz filma "Voditelj": "Tvoje helanke kažu joga, ali tvoja zadnjica kaže Mekdonalds."

Uz to je bila dodata fotografija nepoznate žene u helankama i rukom napisana poruka: "Žene koje imaju 150 kilograma ne bi trebalo da nose helanke."

Ponizio je pre 26 godina i nije mu to zaboravila: U inat njemu, postala svetska zvezda! (VIDEO)

<\/div>

Iako ju je poruka povredila, Keli je odlučila da iz pokušaja posramljivanja izvuče pozitivnu poruku. Neprijatan napad objavila je na svom Fejsbuk profilu.

"Niko ne bi smeo da nam kaže šta smemo i ne smemo da nosimo s obzirom na našu veličinu. Moramo da se volimo, jer ako sami sebe ne volimo, ko će? Pre godinu dana ovo pismo bi me bacilo u depresiju, ali sada znam da me ono ne definiše", napisala je u svom dirljivom statusu.

Zahvalnost napadačima

U svom odgovoru Keli zahvaljuje i anonimcima koji su je verbalno napali svojim činom.

"Ko god je napisao ovo pismo, hvala vam, jer ste započeli nešto veliko. Zbog ovog pisma pronašla sam snagu koju nisam znala da imam. Iz ovog čina mržnje proizašla je zapanjujuća ljubav. Ne radi se tu o helankama, već o tome da budeš samouveren ko god da si."

Ogovarali je zbog izgleda u bikiniju: Odgovor majke petoro dece oduševio internet! (FOTO)

<\/div>

Njeno izlaganje počelo je da se širi društvenim mrežama i da nadahnjuje druge osobe da podele svoja iskustva o posramljivanju zbog fizičkog izgleda. Uz to, žene su počele da objavljuju svoje fotografije u helankama uz haštag #LeggingsWin (Helanke pobeđuju) na društvenim mrežama, zbog čega ni ona nije prestala da ih nosi.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs