Uverite se sami

Magični dani u novembru: Evo kako da ostvarite sve svoje želje u ovom čudesnom periodu!

Novembar je mesec kada treba započinjati neke važne i ključne stvari nama od značaja, bez obzira da li se radi o porodici, emocijama ili poslovno
Lifestyle
14:36h Autor:
Magični dani u novembru: Evo kako da ostvarite sve svoje želje u ovom čudesnom periodu!
Foto: Profimedia

Novembar je za neke mesec za nove početke. U ranom keltskom društvu novembar je označavao početak nove godine, pa su ga nazivali i jutarnji mesec. Po njihovom verovanju, svaki mesec u kalendaru nosio je posebnu energiju i u skladu sa tim valjalo je izvoditi neke rituale. Kaže se početak nove godine, jer je u to vreme jedna godina imala samo deset meseci dok su kasnije dodata još dva.

Ovo je vreme oslobađanja od loših navika, kao i raskida nefunkcionalnih veza. Sve dok se ne okončaju stare, loše stvari, ne može doći lep početak. Ovaj mesec simbolišu siva i plava boja; kamenje – lapis lazuli, tirkiz i topaz; drveće – lešnik i jova; boginje – Bast, Izida i Hekata; biljke – verbena i komorač, kao i element voda.

Novembar je mesec kada treba započinjati neke važne i ključne stvari nama od značaja, bez obzira da li se radi o porodici, emocijama ili poslovno: iskoristite blagodat ovog meseca baš za ono što težite da postignete. Mesečeve mene ovog meseca su blagotvorne tako da evo opisa o ciklusu novembra.

Ove začine i biljke unesite u kuću: Oteraćete nesreću i siromaštvo!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Prvih deset dana novembra možete dosta postići ako želite da povećate svoju porodicu, savet vam je da se više bacite na taj rad. Od 11. do 19. novembra bazirajte se više na poslovni deo kako bisteuvećali šansu za uspeh u tom domenu. U periodu od 20. do 26. novembra bazirajte se na emotivnom delu i uživajte u emotivnosti svog partnera kako bi vaša veza bila stabilnija. Poslednji ciklus novembra, dakle od 27. novembra do 2. decembra – tada su ravne linije ciklusne i tada se preporučuje da mirujete po svim zivotno bitnim elementima, ali možete razmišljati o novim podvizima.

Novembar je mesec kada možete da izbrišete većinu svojih bolnih emocija, a evo i kako. Kada sunce zađe, udobno se smestite, zažmurite, dišite lagano, ujednačenim ritmom. Potom u sećanje prizovite situacije koje u vama izazivaju bolne emocije. Suočite se sa njima, ponovo ih proživite. Družite se sa njima nekoliko minuta, a onda triput naglas izgovorite: "Brišem sve bolne emocije, kako iz uma, tako i iz srca. Slobodna sam i spremna da krenem dalje." Ovaj ritual ponovite tri puta tokom meseca, najbolje bi bilo da to odradite od 2 - 4. kao i 12 -15. i 26 - 28. novembra.

Sa njima vam nema sreće u životu: Ove stvari morate odmah da izbacite iz kuće!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Muškarci, ako želite da povećate svoje seksualne draži evo saveta i za vas. Muskatni oraščić oduvek je bio cenjen kao moćno magijsko sredstvo. Nosio se i kao amajlija u džepu jer se smatralo da štiti od preloma kostiju i kožnih bolesti. Dodavao se u brašno za hleb da ojača srce, a poznat je kao snažan afrodizijak i odlično sredstvo za jačanje potencije. Verovalo se da, ukoliko se nosi na lančiću kao privezak, leči impotenciju, a slično dejstvo ima i čaj. Ako muškarac u mleveni muskatni oraščić doda malo crnog vina, izmeša i popije naiskap, nijedna žena neće mu odoleti… Uživajte u ovom zaista magičnom novembru.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs