Kupovina sa uživanjem

Specijalni popusti u tržnom centru Aviv Park Zvezdara svakog vikenda!

Tržni centar “Aviv Park Zvezdara” u saradnji sa dnevnim novinama “Kurir” organizuje akciju pod nazivom “SUPER VIKEND”, koja ima za cilj da posetiocima koji donesu dnevne novine “Kurir” ili kupone iz njih, obezbede svakog petka, subote i nedelje specijalne popuste na kupovinu
Lifestyle
09:14h Autor:
Specijalni popusti u tržnom centru Aviv Park Zvezdara svakog vikenda!
Foto: Promo

Svakog vikenda (u petak, subotu i nedelju) čitaoci “Kurir”-a mogu dobiti specijalne popuste za kupovinu u sledećim radnjama u TC “Aviv Park”-u na Zvezdari: u hipermarketu “UniverExport“, „Metro obući“, „Elana shoes“, radnji za decu “Trefolino“, radnji sportske opreme „Đak“, u „Lilly” radnji, “Laguni“, „The Gate“-u, „Sani Optik“-u, „Top Shop“-u, „Home Textile“ radnji za kuću, u „Golden Beauty Shop“ salonu i radnji, kafe poslastičarnici „Capuccino“, kafe poslastičarnici „Sweet M“, restoranu „Salt n Pepa“, u radnjama dečije obuće „Cipelino“ i „Baldino“.

TC “Aviv Park Zvezdara” se nalazi u ulici Živka Davidovića broj 86 (preko puta Rudo zgrada na Konjarniku). Beograđani su dobili ovaj novi tržni centar prošle godine. Zvezdarci i stanovnici okolnih naselja od sada mogu na jednom mestu da obave kupovinu za lične i porodične potrebe, ali i da uživaju u drugim sadržajima.

Tržni centar „Aviv Park Zvezdara” ima oko 40 radnji u kojima se može obaviti šoping po meri prosečnog domaćeg kupca. Tržni centar je smešten na pet nivoa, veoma neobičnog arhitektonskog rešenja. Kupcima je na raspolaganju 270 parking mesta. Neverovatan pogled na ceo Beograd pruža se sa terase na vrhu „Aviv Parka” gde su smešteni kafići, restorani i igraonica za decu.

Foto: Promo
Foto: Promo

"Ideja nam je da stanovnicima Zvezdare, Konjarnika, pa čak i obližnjih prigradskih naselja, pružimo dobru ponudu za kupovinu na jednom mestu za celu porodicu. Kroz organizaciju različitih besplatnih aktivnosti (edukativnih, kreativnih i zabavnih) namenjenih različitim starosnim grupama, nastojaćemo da damo prepoznatljiv pečat Aviv Parku i da svim posetiocima ponudimo i mesto dobre zabave uz, pre svega, povoljnu kupovinu. Želimo da postanemo omiljeni komšija u kraju", ističu iz izraelske kompanije „Aviv Arlon”, koja je investitor projekta, i koja je prva na tržište Srbije uvela koncept ritejl parkova, odnosno, otvorenih maloprodajnih centara.

Dođite da uživate u besplatnim zabavnim sadržajima koji se organizuju na platou TC „Aviv Park Zvezdara“ svakog vikenda, ali i da kupujete po najpovoljnijim cenama u gradu!

Više informacija o događajima i specijalnim popustima možete pogledati na web sajtu www.avivpark.com

Foto: Promo
Foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs