Nedeljni horoskop

Doba novca nam je stiglo: Nedelja ispred nas biće izuzetno srećna za ove znake!

Horoskop donosi dobre vesti: dobitak, ljubav i mir. Napokon su nam zvezde naklonjene
Lifestyle
20:40h Autor:
Doba novca nam je stiglo: Nedelja ispred nas biće izuzetno srećna za ove znake!
Foto: Profimedia / Ilustracija

Tekst je pruzet sa portala astrousluge.com, astrolog Nenad Vidojević

Ovan

Posao: Ova sedmica će vam doneti mnogo posla. Radićete jako puno, ali nećete imati problema. Ako niste zaposleni vidim da ćete to moći da ostvarite na mestu rukovodećeg na nekom poslu. To ćete svakako moći da ostvarite ako imate iskustva po tom pitanju. Ako nemate onda ćete svakako moći da nađete neki posao i mislim da neće biti loš.

Ljubav: U braku će vam biti fino. Naravno da još dosta trebate raditi na odnosu na bi bilo idealno, ali je dobro i svakako gledajte da gradite taj odnos na način na koji to najbolje znate. Ako ste slobodni moguća je veza preko prijatelja. Ta osoba će biti izuzetno emotivna. Moguće da je rođena u znaku Raka.

Zdravlje: Mogući su problemi sa debelim crevom.

Bik

Posao: Izuzetno ste vredni. Neko ste ko i te kako mnogo može a uz sve to i volite posao koji radite. Nastavite tako. Ako niste zaposleni vidim mogućnost posla. Ako ste neko ko ima iskustva iz oblasti programiranja, ili nekih drugih sličnih poslova iz te oblasti onda samo napred. Sedmica pred vama je zaista dobra za nalaženje takvog nekog posla.

Ljubav: U braku je ljubav jaka i to se jasno vidi. Svakako da i vi u kući imate neke razmirice sa partnerom, ali dobro svuda toga ima. Ako niste u vezi imaćete mogućnost za dešavanjima, ali ne onim ozbiljnim. Možete imati neobaveznu vezu sa starijom zauzetom osobom. Povedite računa da se ne zaljubite u istu kako ne bi patili.

Zdravlje: Mogući su jači bolovi u glavi.

Blizanci

Posao: Na poslu ćete imati jednu nezgodnu situaciju. Neko od kolega bi mogao da vas isprovocira, pa povedite računa da ne uletite u žestoku svađu sa istim. Ako ne radite imaćete mogućnost nalaženja posla gde bi putovali po zemlji. Posao bi vam bio takav, ali da se razumemo ne bi putovali po inostranstvu.

Ljubav: U braku je moguća svađa zbog partnera koji je malo preterao u komunikaciji sa drugom osobom. On svakako nije to činio iz razloga što ima neku emociju pa samim tim pokušajte da izgladite odnose sa njim i da mu verujete. Ako ste slobodni moguća je veza sa drug ovim bratom.

Zdravlje: Moguće je okoštavanje.

Mali godišnji horoskop za 2017: Saznajte na vreme šta vas čeka, spremite se za prilike i neprilike!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Rak

Posao: U narednih sedam dana gledajte da povedete računa da ne ulazite u svađe sa osobama koje su na položaju. To je jako bitno. Neko od njih vas može nešto iznervirati i onda možete biti skloni da im odgovorite, ali na grublji način od pametnog. Ako ne radite imaćete mogućnost nalaženja posla gde bi radili par dana na dnevnicu, ali ne vidim da će vam to potrajati duže vreme.

Ljubav: Sedmicu pred vama je pametno iskoristiti za putovanja sa partnerom. Tako bi i te kako ojačali odnos među vama i bilo bi vam mnogo bolje. Ako ste slobodni vidim mogućnost veze sa izuzetno uspešnom osobom. Ta osoba neće biti dosta starija od vas, već ćete biti tu negde po godinama. Sam kraj sedmice vam je izuzetno dobar za takav vid dešavanja.

Zdravlje: Mogući su bolovi u mišićima noge.

Lav

Posao: Na poslu vam neće biti baš sjajno. Mogući su problemi pa gledajte da iste rešite na potreban način. Tačno je da mnogo radite, ali to ne znači da trebate ispoljavati bes ka nadređenima. Ako ne radite vidim mogućnost posla na mestu gde se baš mnogo radi. Pristanite na tako nešto i videćete i sami da će vam se isplatiti.

Ljubav: U braku trebate gledati da se maksimalno posvetite partneru. Sve ono šta vam smeta rešavajte otvorenim razgovorima, jer samo tako može biti bolje. Ako ste slobodni moguća su dešavanja, ali samo pod uslovom da ste pre maksimum 20 dana došli sa odmora i da ste u komunikaciji sa osobom koju ste tamo upoznali.

Zdravlje: Moguća je pojačana nervoza.

Devica

Posao: Na poslu će vam biti fino. Svakako da uvek može bolje, ali je važno da je vaše raspoloženje dobro i da niste nervozni. Ako ne radite imaćete mogućnost da se zaposlite u tvrgovini, pa gledajte da se aktivirate. Snaćićete se tamo ne brinite ništa. Nemojte puno razmišljati, već prihvatite šta vam se nudi.

Ljubav: Partner je dosta fin ka vama. Na neki način i preteruje po tome, ali znajte da vas jako voli. Nemojte mu govoriti stvari koje ga iritiraju. To je svega par stvari i samo to je potrebno da izbacite da bi bili baš srećni sa njim. Ako ste slobodni vidim mogućnost veze sa osobom koja vam je do skoro bila baš antipatična, ali ste pre nekog vremena osetili tu neku snažu hemiju. Uđite sa istim u vezu slobodno.

Zdravlje: Mogući su bolovi u želucu.

Vaga

Posao: Vodite računa šta potpisujete na poslu. Prvo pročitajte dobro pa onda potpišite. Ne verujte na reč. Mogući su problemi pa vam zato skrećem pažnju na to. Ako ne radite a neko vam nudi posao u kafiću, restoranu i sl savet je da prihvatite isti. Ne bi ste se pokajali, već bi čak šta više zavoleli taj posao.

Ljubav: Nemojte biti tvrdoglavi ka partneru. Ništa nećete tako rešiti, već bi napravili jaku svađu i bilo bi ružnih reči a to vam nije potrebno zaista. Ako ste slobodni vidim mogućnost veze sa osobom sa kojom radite u istom objektu, s tim što on radi na spratu iznad vas. Slobodno pristanite na vezu sa njim.

Zdravlje: Moguća je manja nervoza, ali sve u svemu biće dobro.

Neprijatelji vrebaju, izazovi čekaju: Kineski horoskop za avgust otkriva!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Škorpija

Posao: Vi ste neko ko je u stanju da radi 24 sata. Neretko jako malo mislite o sebi, ali dobro to već sami nekako morate rešiti. Na poslu će biti dobro. Ako ne radite vidim ogromnu mogućnost posla. Ovo bi moglo biti nešto gde bi radili kao prevodilac i sl. Ako volite tako nešto onda samo napred.

Ljubav: U braku ćete lično vi biti inicijator svega onoga lošeg šta se bude dešavalo. Pokušajte da budete smireni a ne da napadate osobu sa kojom ste koji nije ni kriv ni dužan što se kaže. Ako ste slobodni vidljiva je mogućnost veze sa starijom osobom koju znate sa jednog od poslova gde ste do sada radili.

Zdravlje: Mogući su bolovi u šakama.

Strelac

Posao: Na poslu ćeze imati jednu provokaciju. Uz to ćete biti iznervirani verovatno zbog novčane kazne koju ćete pretrpeti. Morate naterati sebe da vodite računa o rečniku i kako se obraćate nadređenima. Ako ne radite nešto ćete imati mogućnost da nađete, ali to neće biti kvalitetan posao.

Ljubav: Vi ste tip koji izuzetno voli da se kreće i putuje. Jednostavno vas ne drži mesto a baš to može izazvati sumnju kod partnera. Da bi istu izbegli postavite se na način da ćete je pozvati sa sobom. Ako ste slobodni moguća je veza sa osobom koja je rođena u vodenom znaku Zodijaka. Slobodno poristanite na vezu sa istom.

Zdravlje: Mogući su problemi sa proširenim venama.

Jarac

Posao: Lepa reč je nešto šta vam i te kako može značiti po pitanju napredovanja na poslu. Nadređeni cene vaš trud, ali još više to što ste neko ko je tolerantna osoba. Imaćete izuzetno veliku mogućnost prijatnih iznenađenja. Ako ne radite vidim mogućnost zaposlenja u domu zdravlja pod uslovom da imate potrebnu stručnu spremu.

Ljubav: U braku neće biti loše. Shvatili ste kako trebate da se ponašate da bi bila harmonija u kući, tako da ne brinite. Ako ste slobodni moguća je veza sa razvedenom osobom. Znajte da ta osoba nije kriva za prekid braka, već da je upravo ista trpela u tom braku dokle god je mogla i samim tim to znači da je vredan vašeg truda.

Zdravlje: Moguće je povećanje krvnog pritiska.

Jarčevi će plivati u novcu: Šta vam predviđa mesečni horoskop za avgust!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Vodolija

Posao: Na poslu vam nije sjajno. Mnogo se traži od vas, ali kako god bilo to je nešto šta morate ispuniti. Biće tako, ili ćete snositi posledice pa razmislite. Posvećenost poslu vam može doneti samo dobro. Ako ne radite a muškog ste pola imaćete mogućnost posla koji se radi na dnevnicu.

Ljubav: U braku su moguće svađe zbog novca. To je nešto šta voljenom biću smeta. Vi na isti gledate ma lako ću zaraditi, dok voljeno biće isti shvata kao nešto šta je potrebno da se štedi onda kada se to može. Ako ste slobodni moguća je veza sa osobom koja živi baš blizu vas i malo je stariji.

Zdravlje: Mogući su problemi sa plućima.

Ribe

Posao: Opušeteniji ste i samim tim lakše obavljate poslovne zadatke. Dobro je što je tako i zato tako i nastavite i na dalje. Ako ne radite imaćete mogućnost da nađete posao koji je vezan za kol centar a u kojem preovladavaju žene tj znatno ih više ima od muškaraca. Konkurišite na takav vid posla.

Ljubav: U braku će vam ljubomora biti baš jaka. Mnogo toga će vam smetati i stalno ćete nešto u tom smislu zapitkivati partnera. Ne činite to, jer nema drugu osobu. Ako ste slobodni vidim jako veliku mogućnost veze i to sa osobom koju ćete upoznati u velikoj grupi ljudi. Moguće da je u pitanju na nekom koncertu i sl.

Zdravlje: Mogući su bolovi u stomaku, kao i nadimanje istog.

Astrolog Nenad Vidojević

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs