Astrologija otkriva

Nedeljni horoskop otkriva: Jedan znak imaće više novca u narednim danima!

Ovnovi, nemojte dozvoliti da se zbog novca promeni vaše ponašanje ka ljudima koji to nikako ne zaslužuju
Lifestyle
11:46h Autor:
Nedeljni horoskop otkriva: Jedan znak imaće više novca u narednim danima!
Foto: Thinkstock

Tekst je preuzet sa sajta astrousluge.com.

Astrolog Nenad Vidojević

Ovan

Posao: Nadam se da ste shvatili šta vam je pametno činiti i da je sada mnogo bolje. Biće više novca kod vas, ali nemojte dozvoliti da se zbog novca promeni vaše ponašanje ka ljudima koji to nikako ne zaslužuju. Ako ne radite, vidim mogućnost promena i to na mestima gde se traži velika odgovornost i posvećenost samom poslu.

Ljubav: Sedmica koja nastupa i te kako može delovati pozitivno na zajednicu u kojoj ste. Ako imate u planu odlazak na kraći put učinite to. To će dodatno učvrstiti zajednicu u kojoj ste. Ako niste u vezi predlažem vam da se krećete na svim mestima na koja budete pozvani gde će biti neka proslava. Baš na takvom mestu biste mogli da upoznate finu osobu za sebe.

Zdravlje: Moguća je depresija.

Bik

Posao: Tokom obavljanja poslovnih obaveza možete biti nervozni iz razloga što imate problem u drugim životnim oblastima. Savet je da ništa ne trpite u sebi. Popričajte sa nadređenima i bićete shvaćeni. Ako ne radite, moguće je zaposlenje na mestima vezanim za rad u fabrikama.

Ljubav: U danima pred sobom nemojte dozvoliti sebi da nervoza preovlada vama. Postavite se na način da ćete uživati kraj voljenog bića, jer zaslužuje svu moguću posvećenost od strane vas ka njemu. Ako niste u emotivnoj vezi imaćete mogućnost za istom sa osobom koja je razvedena.

Zdravlje: Mogući su problemi sa disajnim organima.

Mesečni horoskop za jul: Vraćaju se bivši, novac ćete morati još da čekate!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Blizanci

Posao: Vi ste samom sebi najbolji prijatelj. Znate da pogrešite, ali dosta brzo znate da shvatite da to nešto nije u redu i da naterate sebe da budete drugačiji. Drago mi je da je tako, tako da uživajte u sedmici pred sobom. Ako ne radite u ovoj sedmici nemojte očekivati ne znam ni ja kakav posao, ali ćete svakako nešto moći da nađete.

Ljubav: Izuzetno ste atraktivni i to je nešto šta vas krasi. Nemojte dozvoliti sebi da zbog toga flertujete pred partnerom sa drugim osobama. Na poslu ćete imati mogućnost paralelne veze i savet je da to izbegnete. Ako ste slobodni vidim mogućnost veze sa mlađom osobom koja više zarađuje od vas.

Zdravlje: Moguća je povreda zgloba.

Rak

Posao: Vi se neko ko i te kako zna šta želi u životu. Spolja možda delujete neozbiljno, ali u dubini sebe ste jako veliki borac. Takva energija će doći do izražaja tokom narednih sedam dana i nadređeni će biti prijatno iznenađen vama. Ako ne radite moguće je zaposlenje u komercijali.

Ljubav: Emotivni ste, ali nekako to više pokazujete ka deci, nego ka partneru. Takođe se čuvajte odlaska na kupalište iz razloga kako vas neka osoba ne bi zavela i samim tim da ne ugrozite brak. Ako ste slobodni vidim mogućnost uzbudljive veze i to sa osobom koja se druži sa vašom komšinicom.

Zdravlje: Mogući su problemi sa nadimanjem stomaka.

Ljubavni horoskop za jul: Jednom znaku predstoje samo svađe i nesporazumi!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Lav

Posao: Tokom protekle sedmice ste biti vredni i sve je to bilo dobro, a tokom ove ćete biti još bolji. Sve ide onako kako to i treba i zato osmeh na lice i uživajte. Nećete biti pod velikim pritiskom od strane nadređenih, tako da neće biti ni problema. Ako ne radite pokušajte da konkurišete na mesta vezanim za rad sa decom.

Ljubav: Mnogo radite i onda možete biti nervozni. Druga polovina sedmice vam može biti takva da možete biti skloni jačim svađama sa partnerom, a to nije dobro. Ako niste u vezi poslušajte preporuku roditelja i započnite vezu sa detetom njihovih prijatelja. To bi moglo biti jako dobro po vas.

Zdravlje: Moguća je prehlada.

Devica

Posao: Kako je lepo videti osmeh na licu osobe koja je do samo pre par nedelja sumnjala u sve na poslu. Tačno je da vi imate u sebi to da volite previše da analizirate ljude i situacije, ali dobro. Važno je da ćete se napokon opustiti u potrebnoj meri. Ako ne radite pokušajte da to promenite na mestima vezanim za rad u inostranim firmama.

Ljubav: Partner može biti sklon uticaju od strane roditelja i onda to može dovesti do svađa u kući. Povedite računa o tome. Ako niste u vezi vidim dosta veliku mogućnost iste i to sa nekim ko je izuzetno dominantna i hrabra osoba, ali i ko ima baš dugu vezu iza sebe u kojoj se izuzetno razočarao.

Zdravlje: Mogući su problemi sa očnim pritiskom.

Horoskop koji otkiva do gole kože: Zapisano baš sve, brutalno iskreno!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Vaga

Posao: Za vas nije specifično da budete nesigurni. Nemojte to raditi sebi. Vi ste i veliki radnik, ali i veliki kolega. Znate i sami koliko možete, tako da se pokrenite. Ako niste u radnom odnosu moguća je promena uz pomoć koleginice sa kojom ste radili na prošlom poslu, pa gledajte da iskoristite priliku na pravi način.

Ljubav: U braku je moguća neprijatna scena zbog neke sms poruke. Jednu stvar znajte da partner nema drugih osoba, već da to može biti jedino u pitanju da neko želi da mu sruši to što ima sa vama. Ako niste u vezi moguća je ista sa osobom u znaku Ovna, i ako ste muškog roda mislim da će to i te kako moći da vam traje.

Zdravlje: Mogući su problemi sa debelim crevom.

Škorpija

Posao: U porodici je bolje i samim tim će tako biti na poslu. Dobro je da ide na bolje i jako je važno da ste napokon uspeli sebe da pokrenete. Ako ne radite mišljenja sam da ćete moći da nađete neki posao, ali ne vidim da će to biti nešto gde ćete biti preterano srećni i zadovoljni.

Ljubav: Tokom samog kraja sedmice možete imati problema u braku. Partner će biti nervozan, ali i neko ko baš neće znati da prećuti na neke stvari koje je do sada mogao. Maksimalno se potrudite da pričate smirenim tonom sa njim. Ako ste slobodni tako će biti i tokom ove sedmice.

Zdravlje: Mogući su bolovi u rukama.

Blago vama ako ste jedan od ova tri horoskopska znaka: Oni žive najduže!

Strelac

Posao: Odmorni ste i samim tim lakše obavljate poslovne zadatke. Jednu stvar želim da znate, a to je da je moguća provokacija od strane kolege koji je rođen u vatrenom znaku Zodijaka, pa gledajte da ne odreagujete previše burno. Ako ne radite, imaćete mogućnost da se zaposlite na mestu vezanom za ekonomiju.

Ljubav: Partneru prija vaša pozitivna energija. Izuzetno uživa u druženju sa vama, ali i u odlascima na putovanja. Pokušajte tako nešto da mu priuštite i mislim da će to i te kako pozitivno uticati na odnos na dalje. Ako niste u vezi odlazak u noćni izlazak bi to mogao da vam promeni.

Zdravlje: Mogući su problemi sa vrtoglavicama.

Jarac

Posao: Na poslu koji obavljate ne vidim problema. Moguće da ćete čuti za nekog od kolega kako je nešto pričao o vama, ali nemojte reagovati na to. Na svakom poslu ima i dobrih i loših ljudi. Ako ne radite vidim da ćete imati mogućnost nekih poslova, ali mislim da to nećete prihvatiti iz nekog razloga.

Ljubav: Nesigurnost je nešto šta vas i dalje prati, ali ne u meri da ste nesigurni po pitanju nekih drugih životnih oblasti, već to ima veze isključivo sa poljem emocija. Nadam se da ćete to ubrzo rešiti kod sebe i da ćete biti znatno srećniji na dalje. Ako ste slobodni mislim da neće biti promena i to iz razloga što ćete previše birati.

Zdravlje: Mogući su problemi aritmijom.

Ljubavni horoskop u narednih 9 godina: Da li vam je sudbina namenila sreću?

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Vodolija

Posao: Umesto što gledate na kvalitet rada drugih potrebno je da se usredsredite samo na sebe. To vam je zaista iskren savet, jer ništa nećete postići drugacije. Vi ste neko ko drži poslovnu budućnost u svojim rukama i samo od vas zavisi. Mislim da će vam ova nedelja biti malo lakša od prošle. Ako ne radite pokušajte na mestima vezanim za rad od učinka.

Ljubav: U braku će biti zadovoljavajuće stanje. Ne vidim veće probleme, tako da pokušajte da se smirite i uživate u istom. Ako ste slobodni vidljiva je mogućnost veze uz pomoć osobe koju ljudi jako vole i koja ima jako mnogo prijatelja, pa iskoristite takvu osobu i poznanstvo sa osobom koja će ići baš preko te osobe.

Zdravlje: Mogući su problemi sa čirom na želucu.

Ribe

Posao: Na poslu će vam biti joše bolje u odnosu na proteklu sedmicu. Tačno je da ste se baš naredili u proteklih sedam dana, ali dobro, nije za džabe. Ako ne radite nemam preterano lepe vesti za vas, ali svakako da možete naći nešto gde biste radili kratak vremenski period i gde biste zaradili neki novac.

Ljubav: Pametni ste i izuzetno intuitivni. Odlično znate da osetite kada partneru nešto smeta od strane vas. Pošto već to znate, onda ga nemojte nervirati u danima koji nastupaju. To vam naglašavam iz razloga jer će vam baš takvo ponašanje biti naglašeno u ovoj sedmici. Slobodnim osobama je moguća veza sa osobom koja je rođena u znaku Bika.

Zdravlje: Moguće je povećanje krvnog pritiska i depresija.

Vešto kriju svoje lice, svi misle da su hladni kao led: Ovo je najnežniji znak Zodijaka!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs