Devojčica za uzor

Sa 14 godina zaradila za prvu kuću: Najsposobnija tinejdžerka usrećila roditelje! (VIDEO)

U tvojim godinama sam radio domaći zadatak, ne bi trebalo time da se baviš, govorio mi je otac. Ali sada me podržava u svemu. Na početku je bio zapanjen što imam svoju kuću sa 14 godina, otkrila je Vilou
Lifestyle
05:22h Autor:
Sa 14 godina zaradila za prvu kuću: Najsposobnija tinejdžerka usrećila roditelje! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube / TheEllenShow

Kada tinejdžeri dobiju džeparac, prvo što im padne na pamet je na šta će da ga potroše. Ali to nije slučaj sa 14-godišnjom preduzetnicom Vilou Tufano koja je već ispunila san mnogih odraslih - da u svom vlasništvu imaju krov nad glavom.

Njoj je to pošlo za rukom tako što je preko interneta prodavala stvari, otkrila je gostujući u emisiji kod slavne Elen Dedženeris.

"Mnogo stvari je bilo besplatno, a ima i dobrih ponuda. Najbolje se prodaju uređaji, igrice, oprema za bebe. Sve sam prodavala", otkriva Vilou. Trebalo joj je samo godinu i po dana da uštedi neverovatnih 6.000 dolara, a onda je čula za jednu kuću koja se prodavala i fantastičnu priliku.

Sin ga smatrao ludim kada je odlučio da živi na pumpi: Sada mu svi zavide! (VIDEO)

Prvobitno je bila procenjena na 100.000 dolara, ali je zbog kraha tržišta (koji je pogotovo pogodio Floridu) cena kuće pala na neverovatnih 16.000 dolara. To je, međutim, bilo mnogo ovoj devojci da plati, pa je uspela da se cenka i da spusti cenu na 12.000 dolara!

Njeni roditelji su bili zapanjeni sposobnošću svoje ćerke.

Kuću zamenili prikolicom: Šestočlana porodica komotno živi u ovakvom prostoru! (VIDEO)

"U tvojim godinama sam radio domaći zadatak, ne bi trebalo time da se baviš, govorio mi je otac. Ali sada me podržava u svemu. Na početku je bio zapanjen što imam svoju kuću sa 14 godina", otkrila je Vilou. Kuća ima 3 sobe, a nakon renoviranja su je izdali za 700 dolara mesečno. Vilou je priznala da u početku nije znala šta će da radi sa novcem, i da joj je jedini cilj bio da uštedi nešto novca.

Spolja izgleda kao stari autobus: Njegova unutrašnjost je neverovatna! (VIDEO)

Pogledajte njenu neverovatnu priču:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs