Vredi pročitati

Ne možeš se sakriti od sopstvenog otrova: Životna pouka Ričarda Gira zapalila internet!

Niko od nas neće odavde izaći živ, zato vas molim da prestanete da se prema sebi ophodite kako drugi nameću. Jedite tu ukusnu hranu, šetajte po suncu, skočite u okean, poručuje slavni glumac
Lifestyle 12.02.2016. - 20:22h Autor: organvlasti.com
Foto: Profimedia

Na jednoj od fan stranica, osvanula je životna pouka Ričarda Gira koju bi svako trebalo da pročita, a možda i da se zamisli nad sobom i onim što jeste.

 

"Mama mog prijatelja se hranila zdravo čitavog života. Nikad nije konzumirala alkohol, niti bilo kakvu "lošu" hranu, vežbala svakog dana, vrlo savitljiva, vrlo aktivna, uzimala je sve suplemente koje joj je preporučivao doktor, nikad nije izlazila na Sunce bez zaštite a i kad jeste, bilo je to za najkraće moguće vreme - praktično je štitila svoje zdravlje u najvećoj meri koliko je mogla. Danas ima 76 godina i ima rak kože, rak koštane srži i ekstremnu osteoporozu.

 

Otac mog prijatelja jede slaninu na slanini, puter preko putera, mast preko masti, nikad i mislim nikad nije vežbao, bio na Suncu dok ne izgori svaki put, bukvalno mu je pristup životu takav da ga živi do maksimuma, a ne kako mu drugi sugerišu. On danas ima 81. godinu i doktori kažu da ima zdravlje mlade osobe.

 

Strah i trepet za rak i holesterol: Svaki dan po šoljica - čudo za čitav organizam!

 

Foto: Ilustracija / Shutterstock
Foto: Ilustracija / Shutterstock

 

Ljudi, ne možete da se sakrijete od svog otrova. On je tamo negde i pronaći će vas, a prema rečima prijateljeve majke koja je još živa: "Da sam znala da će mi se život završiti na ovakav način, živela bih ga do maksimuma, uživajući u svemu što mi je rečeno da ne treba!"

 

Niko od nas neće odavde izaći živ, zato vas molim da prestanete da se prema sebi ophodite kako drugi nameću. Jedite tu ukusnu hranu, šetajte po suncu, skočite u okean. Recite istinu koju nosite u svom srcu poput skrivenog blaga. Budite blesavi. Budite ljubazni. Budite čudni. Nema vremena ni za šta drugo", ispričao je slavni glumac.

 

Bez obzira da li je u pitanju priča koja zaista potiče od poznatog glumca ili ne, pouka je jasna: ne budite opsednuti nečim samo zato što je u pitanju trenutni trend ili nečija preporuka; umerenost je majka i živite život punim plućima.

 

Za bolji život vam treba samo 30 minuta: Odmah učinite ovih 5 koraka, oduševićete se!

 

Foto: Ilustracija / Shutterstock
Foto: Ilustracija / Shutterstock

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...