Numerologija

Kućni broj otkriva sudbinu vašeg doma: Srećno porodično gnezdo ili ukleta jazbina?

Da li kuća u kojoj živite ocrtava vašu ličnost? Da li je pogodna za vaspitavanje i odgajanje dece? Saznajte na osnovu kućnog broja
Lifestyle 03.01.2016. - 12:12h Autor: 24sata.hr
Foto: Shutterstock

Baš kao i ljudi, i kuća ima vibraciju određene energije, pozitivne ili negativne, koje se mogu odrediti po njenom kućnom broju, kažu numerolozi iz Velike Britanije. Donosimo vam kako otkriti skriveni broj iz kućnog broja i objašnjenja šta taj broj govori o vašem domu.

 

Izračunavanjem se mora dobiti jednocifreni broj od 1 do 9, a to se radi ovako: Na primer, ako je kućni broj 68 tada se zbrajaju 6+8 što daje rezultat 14. Potom se ponovo računa kako bi se dobio jednocifreni broj, 1+4=5. U ovom slučaju to je broj koji otkriva neke stvari o kući. Ako je kućni broj, na primjer, 15 tad se brojevi zbrajaju samo jednom 1+5 jer se odmah dobije jednocifreni broj 6.

 

Bravo za Vuka: Njegova kuća na Voždovcu obasjava ceo grad! (FOTO)

 

Značenje svakog broja:

 

Broj 1 - ovaj broj pokazuje kuću idealnu za ljude koji su nezavisni, koji žele stati na vlastite noge, znaju motivisati sami sebe i kako ostvariti ciljeve.

 

Broj 2 - U ovoj kući ima puno ženske energije i prikladna je za ljude koji vole odgoj i pomaganje drugima. Ova kuća promoviše partnerstvo, osetljivost i ozdravljenje.

 

Broj 3 - Idealna kuća za ljude sklone umetnosti koji žele poboljšati svoje kreativne sposobnosti. Ako vole da pišu, kuvaju, slikaju, pevaju, ili izrađuju nešto rukama, maštovite stvari, tad je ova kuća savršena za njih.

 

Broj 4 - Kuća sa ovim skrivenim brojem promoviše strukturu, red i stabilnost, pa je savršena za one koji žele izgraditi čvrste temelje za svoju budućnost. To je dobra stara porodična kuća koja pomaže da ostvarite ciljeve.

 

Broj 5 - Tu se radi o kući prepunoj akcije. Ona promoviše aktivnost, promene i avanturu, pa je idealna za ljude koji vole avanturu, putovanje, dobrih i zabavnih stvari iz života.

 

Numerološki broj otkriva šta će vam se desiti u 2016. godini: Vreme je za nove početke!

 

Broj 6 -

Ova kuća je savršena za podizanje porodice. Deluje umirujuće i privlačno. U njoj će svi ukućani, uključujući i kućne ljubimce, dobro napredovati, a i vrt oko kuće će dobro uspevati.

 

Broj 7 - Ovde će se najbolje osećati ljudi koji vole opuštanje i mirno provođenje vremena u samoći. To je divan dom za iscelitelje, analitičare, naučnike, tehničare, nastavnike i studente.

 

Broj 8 - Ovo je idealna kuća za preduzetnike i one posvećene svojim karijerama koji žive pošteno i imaju zdrav odnos prema novcu. Ovakav dom može podstaknuti ostvarivanje snova, ali i pohlepu te finansijski gubitak.

 

Broj 9 - Kuća sa ovim brojem dobra je za one koji žele da služe čovečanstvu, zajednici, ili jednostavno pomagati onima koji su u nevolji. Ovaj dom podstiče ozdravljenje, saosećanje i toleranciju.

 

Bioritamski broj otkriva sve: Kome sledi luksuz, kome beda i nesreća!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...