Ništa vas ne košta da probate

Napravite svoj Ček Izobilja: Feng šui trik za privlačenje novca koji zaista pali!

Najbolje je da listu sastavite u prvih 8 sati Mladog Meseca, pre nego što Mesec uđe u fazu praznog hoda. Ukoliko propustite prvih 8 sati Mladog Meseca, okončajte je u okviru prvih 24 sata
Lifestyle
19:18h Autor:
Napravite svoj Ček Izobilja: Feng šui trik za privlačenje novca koji zaista pali!
Foto: Shutterstock

Ček izobilja je Feng šui "alat" koji se od davnina koristi za privlačenje izobilja.

Možete ga napraviti veoma lako i bez ikakvog novca, a jedini uslov jeste da mora biti napisan u roku od 24 časa posle Mladog Meseca.

Feng šui stručnjaci kažu da i ne morate obavezno da verujete da ce ček "raditi" nakon što ga ispišite, mada je vera, naravno, veliki impuls. Međutim, oni kažu da ćete biti oduševljeni rezultatima, jer ćete osetiti kako se bogatstvo u vašem životu povećava.

To ne mora uvek da bude u finansijskoj oblasti, već i na područjima u kojima vam je potrebno izobilje - dom, porodica, deca, posao, učenje, odmor...

Uradite ovih 5 stvari u kući, i brzo ćete se obogatiti: Drevna kineska metoda!

Kako napraviti Ček Izobilja

Ako nemate tekući račun i čekovne knjižice, možete da nacrtate ček na listu papira i ispunite ga kao pravi ček. Rezultat je isti - više izobilja za vas!

Pisanje Čeka Izobilja je ritual kojim obezbeđujete izobilje u svom životu. Kao što je već rečeno, obavite ga u prvih 24 sata Mladog Meseca.

Najbolje je da listu sastavite u prvih 8 sati Mladog Meseca, pre nego što Mesec uđe u fazu praznog hoda. Ukoliko propustite prvih 8 sati Mladog Meseca, okončajte je u okviru prvih 24 sata.

Uzmite ček iz svoje čekovne knjižice, odštampajte ga ili jednostavno nacrtajte ga na papiru. Uključite i kreativnost u slučaju crtanja čeka, jer kreativna energija je veoma jaka i blagotvorno deluje na ishod.

Bioritamski broj otkriva sve: Kome sledi luksuz, kome beda i nesreća!

U odeljku Primalac zapišite čitko svoje puno ime i prezime. U delu u kom se brojevima upisuje iznos, upišite Isplaćeno!

Na liniji na kojoj slovima piše iznos upisite U potpunosti isplaćeno. Na mestu gde je potpis Uplatioca, napišite Zakon izobilja.

Ne morate da navodite datum plaćanja. Nemojte pisati sumu na Čeku Izobilja - Feng šui stručnjaci kažu da tako samo ograničavate Univerzum da vam isplati koliko god je potrebno.

Sada stavite Ček Izobilja na sigurno mesto i zaboravite na njega. Dozvolite da Univerzum preuzme kontrolu, prepustite se!

Mnogi ljudi su skeptični i sumnjaju u ovaj ritual, sve dok ne pokušaju da to urade. Ali, već posle prvog puta shvataju moć takvih čekova i redovno ih popunjavaju svakog (mladog) meseca.

Probajte, verujte i dobićete rezultat. Na kraju krajeva, ništa vas ne košta da probate!

Izbacite siromaštvo iz doma: 8 jednostavnih stvari koje svako može da uradi!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs