Ne ignorišite ih

Na lošem ste putu: 11 znakova na koje vas svemir upozorava!

Dokle god smo u stanju da poslušamo ove znakove upozorenja (ne dopuštajući našem egu da se fiksira na njih), možemo da se vratimo na pravi put jako brzo
Lifestyle
22:22h Autor:
Na lošem ste putu: 11 znakova na koje vas svemir upozorava!
Foto: Thinkstock

Mi možda nismo u potpunosti svesni onoga što stvaramo iz trenutka u trenutak, ali na sreću svemir nam daje mnogo znakova koji nas obavještavaju kada smo na pravom putu i (još važnije) kada smo na pogrešnom.

Ovi znakovi su pokazatelj da vaša energija ide ka (ili se trenutno zaglavila) u niskim frekvencijama. Vaše misli, osećanja i dela su usmereni negativno, a to stvara niz neželjenih okolnosti.

Isto tako, kada se vaše misli, osećanja i dela odvijaju na visokoj vibraciji, stvari će da se slože savršeno. Imaćete izvrstan tajming i srećne okolnosti celog dana. To je razlog zašto je tako važno podići svoju vibraciju svesnim odabirom pozitivnih emocija i misli.

Narodna verovanja o domu: Šta ne valja raditi da ne dozovete đavole!

Iako imamo mogućnost i izbor da "titramo" sve vreme na visokim frekvencijama, izazov je za veliku većinu ljudi i ostati na visokim frekvencijama sve vreme. To je zato što su naše duše zapele ovde na Zemlji u fizičkoj dimenziji koja je mnogo gušća i sporija od viših, eteričnih dimenzija. Jednostavan sastav naše planete i tela je sastavljen od mnogo niže vibracijske energije nego što su naše duše.

Kao rezultat toga, verovatno ćemo naleteti na neželjene okolnosti s vremena na vreme, ali to je u redu. Dokle god smo u stanju da poslušamo ove znakove upozorenja (ne dopuštajući našem egu da se fiksira na njih!), možemo da se vratimo na pravi put jako brzo.

Siromaštvo, bolest, svađe: Izlečite negativnu energiju doma!

Tokom dana, dobra je ideja da obratite pažnju na neke od znakova upozorenja iz svemira. Ovde ćemo da nabrojimo 11 najčešćih:

1. Nabiti, iseći, slomiti ili uštinuti prst2. Zaglaviti se u velikoj saobraćajnoj gužvi3. Primanje negativnih, prljavih pogleda i podrugljivih, zlih primedbi od drugih ljudi4. Povrediti se5. Neočekivani veliki troškovi ili računi6. Neprijatni instinktivni osećaji u stomaku7. Svađa sa svojim voljenima8. Razboleti se9. Jaka glavobolja10. Gubitak ili razbijanje vredne imovine11. Neprijatni mirisi, zvukovi ili ukusi

Uništavaju nam život: Navike zbog kojih smo nesrećni!

Svaki od ovih znakova je upozorenje da treba da se usredsredite i da prilagodite svoju frekvenciju. Kad naiđete na jedan od ovih znakova upozorenja – PRESTANITE! Nemojte da nastavljate da radite na tom zadatku, ili da nastavljate taj razgovor, ili da budete i dalje opsednuti mislima koje ste upravo imali, jer to vas ništa neće odvesti na mesto gde zaista želite da budete.

Umesto toga, duboko udahnite, napravite korak dalje od te situacije, pa čak i uzmite minut da razmislite i meditirate, ako ste u mogućnosti. Ako prepoznate ove znakove upozorenja brzo i odmah delujte; jednostavan čin odstupanja i centriranje sebe će da zaustavi taj negativan zamah.

Nesreća i problemi vas stalno prate? Ovo može da vam pomogne!

Kao konačna napomena, pokušajte da ne budete opterećeni znakovima upozorenja. Govoreći i stalno razmišljajući o njima, vaš um stvara pouzdan način da snizi vibracijsku energiju. Uzmite ove znakove za ono što oni zaista jesu, jednostavni "stop znakovi": Pozor, zaustavi se! Usredsredi se! I onda kreni dalje!

Uvek vodite računa o visini svojih vibracija; usmerite svoju pažnju i energiju samo na one misli, osećanja i postupke koji istinski i duboko rezonuju s vašom dušom, srcem i intuicijom.

Zašto su neki rođeni pod srećnom zvezdom: Izbacite nesreću na ove načine!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs