Raznežićete se

Sa krunom na glavi klekla na beton i poljubila joj stopala: Razlog će vas oduševiti! (FOTO)

Ova misica je drugačija od ostalih - skromna je i pamti svoje poreklo, a naročito onog ko je zaslužan za sve što je danas postala
Lifestyle
21:04h Autor:
Sa krunom na glavi klekla na beton i poljubila joj stopala: Razlog će vas oduševiti! (FOTO)
Foto: Youtube Printscreen / Chuyện Chấn Động

Sedamnaestogodišnja Tajlađanka Kanita Paseng (Khanittha Phasaeng) pre nekoliko dana odnela je krunu na izboru za Mis njene domovine.

Međutim, dragulji na blještavoj kruni, blicevi fotoaparata i novostečena popularnost nije je promenila, što pokazuju i fotografije koje su obišle i raznežile ceo svet.

Naime, ona se odmah nakon pobede vratila u rodno selo na Tajlandu, kako bi zahvalila i posvetila pobedu svojoj majci.

Porodična fotografija koja će vas zalediti: Šta smo mogli imati! (FOTO)

Njena majka odgajala ju je sama, a kako bi joj obezbedila sve što joj je potrebno za normalan život, skupljala je smeće i prodavala kompanijama za reciklažu.

Vremenom, Kanita je izrasla u prelepu devojku i poželela da uradi nešto od svog života, između ostalog i kako njena majka više ne bi morala da radi teške poslove.

Čim je došla, zahvalila se majci na predivan način - klekla je ispred njenih nogu i poljubila joj stopala! Ovakav vid zahvalnosti na Tajlandu se smatra najponiznijim i najiskrenijim.

Sa 16 godina je silovao i napravio joj dete: 77 godina kasnije desilo se ovo! (VIDEO)

Fotografija je nastala u ambijentu u kom je Kanita i odrasla - u zapuštenom delu grada i među kantama za smeće, čega se krunisana lepotica uopšte ne stidi.

"Sve što danas imam i što sam postala, dugujem mojoj majci. I ona i ja zarađujemo za život pošteno i ne znam zašto bih se stidela posla kojim se bavimo", ponosno je istakla Kanita.

Žena mu se porodila, a on joj je napisao pismo koje bi svaka porodilja trebalo da dobije!

Foto: Youtube printscreen / Chuyện Chấn Động
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs