Strašno

Napio se i u udesu usmrtio devojku: Svoje poslednje reči uputila majci!

Sve ovo su reči devojke, a zapisao ih je novinar koji je svedočio saobraćajnoj nesreći. Isti taj novinar nakon nesreće je započeo ovu kampanju
Lifestyle
15:00h Autor:
Foto: Thinkstock

Ovo je priča za koju je vredno da odvojite vreme i da je pročitate.

 

"Otišla sam na žurku i setila se šta si mi rekla. Rekla si mi da ne pijem alkohol, tako da sam umesto toga pila sok. Osećala sam se ponosnom na sebe, kao što si rekla da bi trebalo da se osećam. Rekla si mi da ne bi trebalo da pijem i vozim, suprotno od toga šta su mi neki drugovi rekli. Donela sam zdravu odluku i tvoj savet je bio tačan, kao i uvek.

 

Kada se žurka napokon završila, krenuli smo kući. Mnogi su vozili iako nisu bili u stanju. Otišla sam do kola svesna da ću se vratiti kući mirna. Nikad ne bih ni zamislila šta me je čekalo, majko.

 

Poslala poslednju poruku majci pre pogibije: Volim vas sve!

 

Sad ležim nepomično na putu i čujem policajca kako govori: "Momak koji je izazvao ovaj udes je bio pijan."

 

Majko, njegov glas je zvučao kao da je tako daleko. Moja krv je svuda oko mene i svim snagama pokušavam da ne vrištim. Čujem doktore kako kažu: "Ova devojka će umreti."

 

Izgleda da je momak koji je jurio punom brzinom, odlučio da pije i vozi i sada ja moram da umrem! Zašto ljudi rade to, majko, znajući da će to uništiti mnoge živote? Bol me reže kao stotinu noževa. Reci mojim sestrama da ne plaču, reci tati da bude jak. I kada odem u raj, paziću na sve vas. Neko je trebalo da nauči tog momka da je pogrešno da pije i vozi. Možda da su mu njegovi roditelji rekli to, ja ne bih sad bila na samrti! Moj dah postaje slabiji, sve više i više. Majko, ovo su moji zadnji trenuci i osećam se očajno. Volela bih da mogu da te zagrlim, majko, dok ležim ovde i umirem. Volela bih da mogu da ti kažem reći koliko te volim, majko…Vo…lim…te…Zbogom…"

 

Nakon smrti bebe: Očajne roditelje konobarica oduševila dobrim delom! (FOTO, VIDEO)

 

Sve ovo su reči devojke, a zapisao ih je novinar koji je svedočio saobraćajnoj nesreći. Isti taj novinar nakon nesreće je započeo ovu kampanju. Pošaljite ovu priču svojim poznanicima, prijateljima, porodici. Podelite ovo na društvene mreže. Spasite svoj i tuđi život!

 

Tragična životna priča Kijanu Rivsa: Nikada nije preboleo smrt ćerke i verenice

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...