Ne toliko poznato

Nesrećni, odbačeni od porodice: Kako da se zaštitite prema ličnom skrivenom broju!

Skriveni broj govori o energijama i potencijalima zatvorenim u dubinama naše ličnosti. Aktiviranje tih potencijala u najvećoj meri zavisi od toga da li se taj broj ponavlja još negde u numeroskopu
Lifestyle
18:00h Autor:
Foto: Thinkstock

Iako se većina stvari u numerologiji može tumačiti kroz osnovni kod 3 broja: bioritamski, generacijski i lični, postoje i brojevi koji se ređe koriste, a opet, govore puno o nama, piše Lovesensa.rs.

 

Jedan od tih brojeva je i takozvani "skriveni broj", koji govori o energijama i potencijalima zatvorenim u dubinama naše ličnosti. Aktiviranje tih potencijala u najvećoj meri zavisi od toga da li se taj broj ponavlja još negde u numeroskopu. Ali, ukoliko znamo naš skriveni broj, uz par saveta možemo usmeriti taj potencijal energije u najboljem pravcu.

 

Pre nego što počnemo sa računanjem skrivenog broja uvešćemo pojam "tajnog" ili "solarnog" broja. Svi znamo da numerologija korespondira sa astrologijom na način da svakom od 9 arhetipskih brojeva (cifara) koji se koriste u numerologiji odgovara određena planeta. Tako broju 1 odgovara Sunce, broju 2 Mesec, broju 3 Jupiter, broju 4 Saturn, broju 5 Merkur, broju 6 Venera, broju 7 Uran, broju 8 Mars, broju 9 Neptun. Solarni broj je broj planete koja vlada znakom u kom ste rođeni. Ako ste Ovan, vama vlada Mars, a solarni broj 8, ako ste Bik vaš vladar je Venera, a solarni broj 6.

 

Kineski horoskop za oktobar: Kome kiše donose romansu?

 

Horoskopski znak: Ovan

, vladajuća planeta: Mars, solarni broj: 8

 

Horoskopski znak: Bik, vladajuća planeta: Venera, solarni broj: 6

 

Horoskopski znak: Blizanci, vladajuća planeta: Merkur, solarni broj: 5

 

Horoskopski znak: Rak, vladajuća planeta: Mesec, solarni broj: 2

 

Horoskopski znak: Lav, vladajuća planeta: Sunce, solarni broj: 1

 

Horoskopski znak: Devica, vladajuća planeta: Merkur, solarni broj: 5

 

Horoskopski znak: Vaga, vladajuća planeta: Venera, solarni broj: 6

 

Horoskopski znak: Škorpija, vladajuća planeta: Mars, solarni broj: 8

 

Horoskopski znak: Strelac, vladajuća planeta: Jupiter, solarni broj: 3

 

Horoskopski znak: Jarac, vladajuća planeta: Saturn, solarni broj: 4

 

Horoskopski znak: Vodolija, vladajuća planeta: Uran, solarni broj: 7

 

Horoskopski znak: Ribe, vladajuća planeta: Neptun, solarni broj: 9

 

Nije kriva zla rodbina, već zvezde: Ova 3 znaka sebi uvek upropaste vezu!

 

Kada znamo solarni broj, možemo izračunati i skriveni. Saberite solarni broj sa danom vašeg rođenja, a zatim sabirate cifre dobijenog broja dok ne dobijete jednocifreni broj.

 

Primer: ako ste rođeni 15.1. Jarac ste u horoskopu, vaš solarni broj je 4.

 

Tumačenje skrivenog broja: sabirate 15+4=19, 1+9=10, 1+0=1. Vaš skriveni broj je 1.

 

Ukoliko je vaš skriveni broj 1, vi ste osoba koja krije osobine pravog lidera. Puni ste entuzijazma i kreativne energije koju često potiskujete. Na fizičkom planu to se manifestuje kao bol u predelu pleksusa, probavni problemi i blage vrtoglavice i aritmije. Preuzmite kontrolu nad vašim životom i stavite sebe na prvo mesto.
Savet: Nosite nešto zlata da pokrenete isceljujuće solarne energije.

 

Ako ste osoba sa skrivenim brojem 2, krajnje je vreme da počnete slušati svoj unutrašnji glas. Neće vas prevariti. Vaša skrivena osobina je empatija i često se baš vama većina ljudi poverava. Imate i otvorene kanale za prijem negativne energije, pa čim ste u društvu negativne osobe osećate tupi bol u predelu vrata ili blago gušenje. Takođe, osobe sa ovim brojem doživljavaju ljubavne brodolome i ne uspevaju osnovati porodicu, iako im je to najveća želja.
Savet: Pošto ste pod uticajem Meseca, predlažem da nosite srebro i što više boravite pored vode.

 

Šta vam donosi vladavina Vage do 22. oktobra: Nezadovoljstvo na poslu, sukobi u ljubavi!

 

Oni koji imaju skriveni broj 3, u sebi imaju ogromnu količinu pozitivne energije koju jednostavno moraju početi širiti oko sebe, inače će postati mrzovoljni i frustrirani ili se odati nekom poroku, najčešće piću. Važan deo njihovog života je i vera, ne samo u smislu religije već i vera u sebe.
Savet: Slobodno pokažite emocije i živite život punim plućima. Nosite više plave boje.

 

Osobe sa skrivenim brojem 4 se ponekad čine neodgovorne i bez životnog cilja, ali duboko u njima krije se ozbiljna, odgovorna osoba koja je mentalno starija za svoje godine. Ako ste vi jedna od njih, ne trebate potiskivati svoju znatiželju, uz pomoć nje uvek biste bili korak ispred drugih. Saturn, vladar ovog broja, kao strogi učitelj traži red, rad i disciplinu, ali ako se potrudite i spoznate svoju suštinu, on vas nagrađuje, jer je ipak kod starih Rimljana bio bog žetve.
Savet: Pošto morate poboljšati koncentraciju, a 4 je simbol gradnje i materijalizacije, najbolje za vas je da bar kroz hobi izrađujete razne predmete, figurice i sl. Od boja nosite sivu i belu, a radni prostor neka vam bude u zemljanim tonovima.

 

Godina rođenja otkriva: Kako dobre i loše planete utiču na vaš život!

 

Skriveni broj 5

predstavlja vrckavog Merkura. Ovaj skriveni broj govori da njegovi vlasnici, ukoliko to stvarno žele, i aktiviraju ga, mogu postati govornici, pisci, novinari ili odlični trgovci i trgovsčki putnici. Iako ste dosta puta statični i preozbiljni, u vama čuči radoznalo dete koje želi sve da proba i upozna svet. Slobodno ga pustite da se igra i uživajte.
Savet: Narandžaste i žute nijanse će vas pokrenuti i pomoći vam da shvatite svet oko sebe. Takođe će smanjiti tu vašu nervozu, pa ne morate preterivati sa cigaretama.

 

Ako je 6 vaš skriveni broj, vi ste hodajući šarm, samo toga niste svesni. Budite otvoreniji po pitanju emocija, jer vi najviše želite da nekog volite i budete voljeni. Morate bez straha pokušati ostvariti taj ideal kućice sa cvećem, psom i mnogo dece. Dosta ste i umetnički nastrojeni, pa možete kanalisati energiju u tom pravcu, a ne gušiti emocije i praznine nadoknađivati slatkišima.
Savet: Utiče na zdravlje, posebno na štitnu žlezdu koja vam je ugrožena.

 

Otrovne veze: Horoskop otkriva najgore moguće ljubavne kombinacije!

 

Ako je vaš broj 7 u vama se nalazi velika količina nervoze. Vaš buntovni, avanturistički duh prosto želi napolje da krene u istraživanje sveta. Pustite ga. Nemojte da vas sputavaju društvene norme, usudite se biti drugačiji, ili će loš uticaj ovog skrivenog broja potpuno narušiti vaše psiho-fizičko zdravlje. Vi ste intelektualna osoba i treba čitav život da upijate znanje, a najviše ono duhovno.
Savet: Pronađite neku tehniku opuštanja, kao što je joga, kako biste suzbili tu nervozu. Pomoćiće i ako u okruženju imate što više nebesko plave boje.

 

Skriveni broj 8 u vašem životu ustvari predstavlja skrivenog Anđela čuvara. Dok sve u životu radite pošteno, po redu i zakonu, on će biti uz vas. 8 nosi puno energije, uspostavlja ravnotežu između materijalnog i duhovnog, ali ako je ne podržite, postajete izuzetno osetljivi, svadljivi i impulsivni. Ukoliko budete živeli u skladu sa svojim mogućnostima i postepeno redukujete određene karakterne crte, možete puno steći i na materijalnom i na duhovnom planu.
Savet: Potrebna vam je određena aktivnost koja će vas okupirati kada imate višak energije. Ako vam je energija u padu, nosite crvenu boju.

 

Do novog posla, partnera i ljubavi: Jedna boja menja život!

 

Broj 9

je sam po sebi mističan, u numerologiji predstavlja najdulje delove naše ličnosti, nesvesno, snovi, tajne... Kao skriveni broj daje veoma izoštrenu intuiciju i vrlo je čest kod vidovitih osoba. Vi možda niste vidoviti, ali ste veoma senzitivni i trebate osluškivati šta vam vaša podsvest poručuje. 9 se naziva i "broj sveštenika", pa da bi aktivirali pozitivne uticaje ovog skrivenog broja morate biti posvećeni veri. Često srljate kroz život, nemate ni vremena biti bolesni, a baš vama prete skrivene bolesti, posebno one naslednog karaktera. "Stanite na loptu", odredite prave ciljeve, nećete požaliti.
Savet: Pošto 9 upravlja Neptun, bog mora starih Rimljana, ako ne živite u blizini mora, priuštite sebi opuštajuću kupku obogaćenu morskom solju. Jedite i više morskih plodova i nosite tamnije nijanse plave.

 

Koji je vaš sudbinski broj: Slučajnosti ne postoje, sve je zapisano!

 

(Miloš Tomić)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...