Hit na internetu

Spustio joj, svaka čast: Bogati bankar odgovorio sponzoruši!

Nakon javne potrage za bogatim mužem, ovaj se setio da joj objasni neke stvari
Lifestyle
23:06h Autor:
Spustio joj, svaka čast: Bogati bankar odgovorio sponzoruši!
Foto: Shutterstock

Na jednom portalu za spajanje samaca, 25-godišnja devojka opisala je kakvog muža traži i objasnila zašto. Na tamošnjem forumu je potražila i nekoliko saveta kako do bogataša. Odgovor je dobila od imućnog bankara koji joj je, između ostalog, objasnio da bogataši nisu glupi te da sa devojkama poput nje rado izlaze, ali ih ne ožene.

Ovo je njena objava, a ispod je odgovor bogataša:

"Biću iskrena. Imam 25 godina, vrlo sam lepa, imam stila i dobar ukus. Želim da se udam za muškarca koji zarađuje 500.000 $ godišnje (oko 3,4 mil. evra) ili više. Moglo bi se reći da sam pohlepna, ali godišnja plata od milion dolara u Njujorku se smatra platom srednje klase.

Moj zahtev nije velik. Postoji li iko na ovom forumu ko zarađuje 500.000 $ godišnje? Je li u braku? Ako postojiš, želela bih te pitati šta moram učiniti da se udam za bogatog čoveka poput tebe. Najbogatiji muškarac sa kojim sam izlazila zarađivao je 250.000 dolara godišnje, i tad mi se činilo da je to moja gornja granica. Ali, ako neko poželi da se preseli u bogatašku četvrt na Menhetnu, tih 250.000 $ nije dovoljno. Ovde sam ponizno da postavim nekoliko pitanja:

Došao đavo po svoje: Evo koju sramotu je doživela žena milijardera! (FOTO)

1. Gde se većina bogatih neženja okuplja? (Navedite spisak imena i adrese barova, restorana, teretana)

2. Na koju starosnu grupu treba da ciljam?

3. Zašto većina supruga bogataša izgleda prosečno? Upoznala sam nekoliko devojaka koje niti dobro izgledaju, niti su zanimljive, a imaju priliku da se udaju za bogate momke.

4. Kako odlučuješ ko može biti tvoja žena, a ko samo tvoja devojka?

Moj cilj je da se udam.

Gospođica Lepa"

Lider jedne banke iz Njujorka joj je odgovorio ovako:

"Draga gospođice Lepa,

Pročitao sam tvoj post sa velikim zanimanjem. Pretpostavljam kako ima puno devojaka koje imaju slična pitanja kao što je tvoje. Molim te, dopusti mi da analiziram svoju situaciju kao profesionalni ulagač. Moj godišnji prihod je veći od 500.000 dolara godišnje što udovoljava tvojim kriterijumima, ali nadam se kako je svakome jasno da neću ovde gubiti vreme.

Filmska ljubav Sandre Meljničenko: Kako je udajom postala najbogatija Srpkinja!

Sa stanovišta poslovnog čoveka, odluka da se oženim sa tobom bila bi loša. Razlog je vrlo jednostavan pa ću ti objasniti. Detalje ću ostaviti po strani, ono što ti pokušavaš napraviti je razmena lepote za novac. Osoba A pruža lepotu, a osoba B plaća za to, i to je pošteno. Međutim, ovde postoji nepremostiv problem. Tvoja lepota će nestati, ali moj novac neće bez ikakvog valjanog razloga. Činjenica je, moj prihod se može povećati iz godine u godinu, ali ti ne možeš biti sve lepša.

Sa gledišta ekonomije, ja sam imovina kojoj cena raste, a ti si imovina kojoj cena pada. Ali to nije samo normalni pad vrednosti, već eksponencijalni. Ako ti je lepota jedina imovina, tvoja vrednost će za deset godina biti puno manja.

Ako predmetu "trgovine" pada vrednost, prodaje se. Nije dobra ideja zadržati ga dugoročno. Isto važi i brak koji ti želiš. To je možda okrutno za reći, ali moram kako bi ti donela mudriju odluku, imovina kojoj vrednost pada biće prodata ili data u najam. Svako sa preko 500.000 $ zarade godišnje nije lud; mi bismo sa tobom samo izašli, ali ne bi te oženili.

Savetovao bih ti da zaboraviš traganje za idejama kako se udati za bogataša. Mogla bi tražiti način kako da se sama obogatiš i zarađuješ 500.000 $ godišnje. To je puno verovatnije nego to da češ pronaći bogatu budalu. Nadam se je ovaj odgovor pomogao."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs