Iz muškog ugla

Žena za sva vremena: 8 osobina prave dame!

Možda deluje neobično i čudno kako će ovi saveti uticati da privučete suprotni pol, ali zdrava i srećna žena će uvek privući pažnju i poglede muškaraca
Lifestyle
14:04h Autor:
Žena za sva vremena: 8 osobina prave dame!
Foto: Shutterstock

Fizički izgled jeste bitan i može očarati većinu muškaraca. Međutim, da li znate šta je to što će potpuno osvojiti njegovo srce na duže straze?

U pitanju je vaša ličnost, harizma i optimizam! Pročitajte 8 malih saveta koji će vam pomoći ne samo da ga osvojite, već i živite kvalitetnije i bolje!

Žena koja osvaja svakog muškarca: Šta to jednu damu čini lepom!

Smejte se

Pogledajte smešne klipove na YouTube-u. Gledajte komedije, slušajte i pričajte anegdote. Jednostavno, naučite da se smejete i budite pozitivne u svakom trenutku, jer na osmeh nijedan muškarac nije imun.

Brinite o svom telu i zdravlju

Hrana nam pomaže da izgradimo lepo i zdravo telo, ali i zdrav razum. Zato pažljivo birajte šta ćete uneti u svoje telo. Pojedine namirnice utiču na lepši i zdraviji izgled kože, kose i rešavaju nas celulita. Putem zdrave hrane izgledaćete i privlačnije suprtonom polu.

Hrana koja gradi mišiće i topi masne naslage: Siguran put do savršenog tela!

Kada već govorimo o telu, neophodno je i da uključite svakodnevnu fizičku aktivnost. Vozite bicikl, šetajte, vežbajte jogu ili jednostavno meditirajte. Možda deluje neobično i čudno kako će ovi saveti uticati da privučete suprotni pol, ali zdrava i srećna žena će uvek privući pažnju i poglede muškaraca.

Idite na vreme u krevet

Kada ste umorne i pospane, sigurno nećete biti raspoložene za noćni provod, a nema boljeg mesta za upoznavanje novih ili zavođenje starih frajera od klubova, kafića, diskoteka. U toku nedelje lepo se naspavajte, kako biste izdvojile bar jedan dan za provod.

Bonton za žene: Pravila ponašanja koja čine pravu damu!

Zaboravite na pravila

Pravila postoje da bi se kršila zar ne? Dopustite sebi da izađete iz okvira, ne obraćajte pažnju šta drugi govore, ukoliko bilo šta od onoga što radite vas čini srećnom! Budite seksi, sjajna, samopouzdana osoba sa malom dozom bezobrazluka, jer takva dama će osvojiti srce svakog muškarca!

Ne dozvolite da posao utiče na društveni ili ljubavni život

Posao/faks jesu bitne stavke koje su deo našeg života i koje i te kako utiču na nas. Međutim, kada završite dnevni posao, ostavite ga tamo gde jeste. Nemojte dozvoliti sa se svaka tema i razgovor u životu svode na anegdote i probleme sa fakulteta i posle. Muškarci vole da razgovaraju sa svestranim i obrazovanim damama, ali ne ako će to biti jedina vaša tema.

Svaka žena koja ceni sebe hitno treba da donese ovih 15 odluka: Drugu i šestu naročito!

Prestanite da se trudite da budete savršene

Savršena osoba ne postoji i nema dalje diskusije! Svaka osoba je posebna i upravo je u tome čar! Zamislite kakav bi svet bio kada bismo sve izgledale savršeno i isto! Niko ne želi Barbiku pored sebe, već posebnu i zanimljivu ženu koja je slatka, iako ima poneku manu.

Budite opuštene

Ko još želi pored sebe robota? Ukoliko želite da zadivite ne samo muškarca, već i bilo koju osobu, recept je vrlo jednostavan - budite opuštene i ne zaboravite osmeh!

Smesta prestanite: Greška u seksu kojom udaljavate muškarce!

Upoznajte nove ljude

Izađite u grad. Smejte se. Flertujte. Smejte se ponovo. Pričajte. Ne pravite nikakve planove i samo uživajte. Upoznajte nove ljude i naravno, ponovo, nabacite opet najveći osmeh na lice!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs