Saznajte kako

Svako mora da pročita: Kad padnete na dno, 3 načina da se izvučete iz krize!

Kada vam se dogode teške stvari u životu ili upadnete u dokolicu i depresiju, stvari deluju prilično crno, ali nije sve baš tako
Lifestyle
10:40h Autor:
Foto: Shutterstock

Kada vam se dogode teške stvari u životu ili upadnete u dokolicu i depresiju, stvari deluju prilično crno. Zapravo nije sve tako tragično, a evo kako da ponovo izgradite svoj život kada padnete na dno.

 

Priča koja menja život: 9 saveta bogatih otrgnuće vas od siromaštva!

 

1. Kreirajte ritual sreće

 

Kada pokušavate da obnovite život iz temelja svaki dan je ispunjen haosom. Ritual sreće doneće predvidljivost i stabilnost u vaš život. Napravite spisak stvari koje volite i želite da radite u toku svakog dana.

 

U vašem slučaju može biti vožnja bicikla, šetnja ili trčanje uz reku. Priroda, mir i tišina. Bitno je naći sebi aktivnosti koje će stvoriti red i obaveze, i popuniti dan stvarima koje volite.

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

2. Uradite tridesetodnevni eksperiment

 

Ponekad nam se u toku dana javljaju naleti pozitivne energije koji nas motivišu na akciju i guraju nas dalje. Takvi trenuci se često događaju, a mi ih ne primećujemo. Oni čine da nam dan prolazi brzo i da se osećamo zadovoljno.
Namestite alarm na svom telefonu i neka zvoni na svaka dva sata. Kada se telefon oglasi, zapišite šta radite u tom trenutku i kako se osećate, da li uživate ili niste srećni.

 

Nakon 30 dana imaćete je gomilu podataka o stvarima koje vas čine srećnim. Kada saznate koje stvari vas čine ispunjenim radite ih više u toku dana.

 

Milijarderi sa zmijom u džepu: Jedu iz papirnih tanjira, šišaju se kod kuće!

 

3. Vaši problemi

 

Poslednja stvar je menjanje stvari koje vas nerviraju. Drugim rečima koje su to stvari koje vas čine najmanje srećnim u toku dana i koje veoma loše utiču na vaše raspoloženje?

 

Kada se svi komadi slagalice sklope zajedno, bićete srećni. Bitno je da se odlučite da uzmete život u svoje ruke i pozabavite se njime.

 

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...