Spasite se

Loša karma donosi bolesti: Radite ovo nedelju dana, izbegnite zlo!

Zakon karme kaže da će se svaki dug pre ili kasnije naplatiti, jer u svemiru postoji savršeno knjigovodstvo
Lifestyle
22:00h Autor:
Loša karma donosi bolesti: Radite ovo nedelju dana, izbegnite zlo!
Foto: Shutterstock

Zakon karme kaže da će se svaki dug pre ili kasnije naplatiti, jer u svemiru postoji savršeno knjigovodstvo. Možete preoblikovati svoju otplatu karmičkog duga u prijatniji doživljaj. To radite tako da se pitate šta možete da naučite iz toga što vam se dešava i na koji način možete da upotrebite to iskustvo za dobro drugih ljudi.

Dobra vest je da postoji način kako da se rešite loše karme i izbegnete nesreću. Evo putokaza:

Privlače siromaštvo, bolest i nevolje: Rešite se ovih kućnih navika!

1. Opraštanje svakome ko vam čini bol ili patnju.

2. Činjenje dobra drugim ljudima.

Stoga se zapitajte kakvu hranu unosite u svoje telo, koliko se rekreirate i održavate ga u dobroj formi, koliko spavate, koliko slušate signale svog tela, perete li ga redovito, unosite li u njega nikotin, drogu i da li ste razvili bilo kakvu lošu naviku?

Prirodno stanje je zdravlje, a svaka bolest ukazuje na to da smo prekrišili duhovni zakon i njegovu ravnotežu.

Foto: Thinkstock

Nije slučajno u kakvoj se porodici rodi dete. Disfunkcionalne porodice, i bilo kakva patnja ili robovanje u odnosima govori o tome čime smo u prošlosti napunili svoj karmički račun.

Negativna materijalna karma nastaje ukoliko nam je novac bio svrha života i ukoliko smo ga tražili od drugih zato što nismo imali osećaj da ga sami možemo zaraditi. Pitajte se kakva vam je trenutna materijalna karma i od ovog trenutka počnite da je menjate kroz menjanje svog odnosa prema novcu i materijalnom.

Ako nikad nemate dovoljno vremena, stalno kasnite, u haosu ste, znači da ste na svoj karmički račun stavili nepoštovanje sebe i drugih.

Loše vam se piše: Ako ste neki od ova 3 horoskopska znaka, pazite se!

Foto: Shutterstock

Vreme ne može da se vrati, jedini trenutak koji imate je ovaj sada. Ovog trenutka otplaćujete svoju karmu i svesno odlučujete na koji način ćete je otplatiti i čime ćete puniti svoj karmički račun.

Idućih nedelju dana primenjujte u praksi zakon karme tako što ćete:

1. U svakom trenutku donositi svesne izbore tako da ste potpuno svesni sadašnjeg trenutka

2. Prilikom odabira akcije zapitaćete se 2 pitanja: Kakve su posledice vašeg izbora? Da li će taj izbor doneti sreću i ispunjenje vama i svima koji će biti pod njegovim uticajem?

Srećno!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs