Strašna priča

Najtužnija mlada na svetu: Keda (17) na silu udata za oženjenog policajca (47)! (FOTO, VIDEO)

Kada je Nazud zapretio da će kidnapovati devojku, svi su morali da pristanu
Lifestyle
13:52h Autor:
Najtužnija mlada na svetu: Keda (17) na silu udata za oženjenog policajca (47)! (FOTO, VIDEO)
Foto: AP

Keda Gojlabijeva (Kheda Goilabiyeva) ima samo 17 godina, a danas je izgovorila sudbonosno Da 47-godišnjem policijskom inspektoru Nazudu Gučigovu (Nazhud Guchigov), koji već ima jednu ženu!

Naime, Nazud je već tri puta prosio Kedu, koja nije želela da se uda. Njeni roditelji su podržavali ćerku, budući da je još uvek dete, ali kada je Nazud zapretio da će kidnapovati devojku, svi su morali da pristanu, jer je obećao i neprijatne posledice ukoliko se roditelji budu mešali.

Venčali se na 7 krajeva sveta, a biće ih još - Fotografije koje će vas ostaviti bez daha!

Foto: Youtube printscreen / KatCatKC, mladoženja Nazud Gučigov
Foto: Youtube printscreen / KatCatKC, mladoženja Nazud Gučigov

Ovaj brak izazvao je bes širom Rusije, koji je izazvao predstavnik za dečja prava Moskve, Pavel Astakov, jer je izjavio da je to savim u redu, jer žene sa Kavkaza dobijaju bore već u 27. godini!

Kasnije se izvinio za svoju nesmotrenu izjavu, a mlade devojke i žene su već na Instagramu počele da objavljuju fotografije na kojima su pravile face kako bi izgledale naborano, dodajući haštag #Wrinkled Woman (Žena sa borama).

Zbog ovoga ćete ostariti pre vremena - Navika koja čini nepopravljivu štetu!

Iako je u Rusiji poligamija zabranjena, venčanje se odigralo prema svim tradicionalnim običajima. Mlada je nosila prelepu venčanicu i veo, bila je našminkana, ali su svi prisutni pored svog sjaja i ukrasa, na njenom licu videli samo tugu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs