Neverovatno

Životna priča žene koja je pobedila bolest uprkos crnoj prognozi! (FOTO)

Preokret se desio u deliću svesti dok sam razmišljala o dedi koga sam beskrajno volela, ali koji više nije bio među živima. "Pojavio" se pored moje bolničke postelje i pričala sam sa njim kao da je zaista bio tu - priseća se Mila

Lifestyle
11:59h Autor:
Životna priča žene koja je pobedila bolest uprkos crnoj prognozi! (FOTO)
Foto: Facebook / Pipi Mila Dragica Rajić Racić

U Švajcarskom gradu Belinconi pre pet godina Pipi Mila Dragica Rajić Racić (46) suočila se sa najtežom dijagnozom - karcinom dojke sa metastazama. Iako su doktori dali sve od sebe da sačuvaju njen život, u toku hemoterapije su joj saopštili da medicina nije svemoćna i da za nju više ništa ne mogu da učine! Kao smrtnu presudu, čula je lekarsku "prognozu" da joj je ostalo tri do četiri meseca života.

10 najvažnijih pitanja i odgovora o raku dojku - Na koje simptome treba obratiti pažnju?

"Bila sam u totalnom šoku. Nisam mogla da obuzdam strah i ubrzo sam se izgubila u njemu. Insistirala sam da me operišu, ali mi je lekar rekao da je to nemoguće. Zapala sam u tešku depresiju. Nisam više znala šta da preduzmem i videla sam i svoj kraj. Pred očima su mi bili majka, otac i sin kako plaču dok ležim u mrtvačkom sanduku. Jedino mi je smrt bila u glavi. Tada nisam znala koliko su takve misli pogrešne i koliko je vizija pobede važna za život" - počinje Pipi Mila ispovest za magazin Bilje i zdravlje.

Kad su joj oduzeli i nadu, poslednje što čovek gubi u životu, nešto se u njoj prelomilo. Odlučila je da se bori.

Ne dopustite da vam zagorčaju život - Ove tri negativne misli morate odstraniti zauvek!

Ilustracija
Ilustracija

"Preokret se desio u deliću svesti dok sam razmišljala o dedi koga sam beskrajno volela, ali koji više nije bio među živima. "Pojavio" se pored moje bolničke postelje i pričala sam sa njim kao da je zaista bio tu. Danas znam da sam taj susret sama izazvala i da je moj "razgovor" sa dedom, bila energija koja me je spasla. Njegove reči koje sam čula: "Ne, ne, ne znaju ni oni, postoji rešenje", ostale su u dubini moje svesti i počela sam da tragam za izlazom. Vera i Božja energija su me dovele do izlečenja" - ispričala je ona.

Kojih 7 malih navika će vas zaštititi od raka dojke, saznajte OVDE - Sačuvajte zdravlje grudi!

"Postala sam svesna Božje energije u meni. Posle dva meseca kancer se povukao potpuno. Lekari su bili zbunjeni i u čudu. Onda su se bavili stanjem moga uma i sve više im je bivalo jasnije da zaista pokazujem moć i zdravlje. Čak su me pre toga i operisali, iako su im aparati pokazali da nema više nikakvog traga kancerogenih ćelija. Tako su me na kraju i proglasili i medicinskim fenomenom" - ističe Mila.

Ilustarcija
Ilustarcija

Da je pobedila opaku bolest shvatila je onda kada je stekla sigurnost u sebe i osećala se bezbedno. Kako je kreirala put u kome retki dođu do pobede? Šta je spoznala, a u čemu je do tada grešila?

"Postala sam sigurna u svoje zdravlje i moćnu energiju, a tome je doprinelo i putovanje moje duše, posle čega sam se oslobodila svih strahova. Postalo mi je jasno šta je život, zašto postojim i šta mi je zadatak. U istoj bolnici napravila sam prvu izložbu više od 500 mojih slika, koja je ostavila snažan utisak. Stvaralački duh je još u bolnici buknuo iz mene. Svakom čoveku je potrebno ukazati na pobedu i Božju moć, da bi to prepoznao u sebi. To je jedini put za izbor sa svim nedaćama, bolestima i mukama. Treba da se radi na sebi, da uvek pobeđujemo osećaj nemoći, a to i jeste moj zadatak, da pomognem drugima kako sam sebi" - kaže Pipi.

Najjednostavniji recept za dug život - 5 koraka koji će vas odvesti do 100. rođendana!

Šta je sve uspela da uradi za pet godina otkako su je "otpisali", kakve je sve moći razvila, koliko je dobrog donela savetima, podrškom, nesebičnom ljubavlju?

"Dve knjige, dve likovne izložbe u Beogradu i u Belinconeu. Držim predavanja i seminare u Srbiji, Makedoniji, Austriji, Švajcarskoj... Svakim danom razvijam put svetlosti i ljubavi. Moja energija me podstiče da stvaram i kreiram, a to može svako biće. Usavršila sam i rekonekciju kod čuvenog dr Erika Perla".

Mila kaže da nije protivnik medicine i farmacije, ali veruje da bolest dolazi zbog pogrešnog gledanja na život:

Napravite mešavinu tri začina koja sprečava rak - Tradicija stara 2.000 godina!

Ilustracija
Ilustracija

"Sve je izgovor kada čovek potencira nemoć, mada to radi nesvesno, iz straha. Stres, loša ishrana, loše navike, uticaj gena uopšte ne postoje od Boga. Postoji samo zadovoljstvo, dobra ishrana, dobre navike, dobri geni i ljubav. Za to je potrebno osvešćenje Božije istine unutar sebe, Bog nije sila i nasilje, Bog je ljubav. Svako biće na zemlji je ljubav!" - odlučna je Mila i dodaje:

"Moćni ljudi nemaju strah, a rak deluje samo kroz strah".

Neverovatna priča žene (55) koja sada najviše veruje životinjskom instinktu - Mačke su me upozorile na opaku bolest!

Na pitanje šta to u stvari znači, odgovara:

"Moć je u mislima, poput ovih: "Ja mogu da budem zdrava, mogu da budem dobro, mogu da živim lepo, bogato..." Strahovi su rezultat veštačke nemoći, za koje se samo misli da su realnost.

Moja poruka je da pronađete ravnotežu u sebi, jer tada se ne pale lampice nemoći, nema ni ljutnje, ni besa, ni energetskih vampira, ni bilo kojeg zla i bilo koje nemoći. Moja vodilja kroz život su reči dobro, u dobru, iz dobra, samo dobro" - zaključila je Mila.

Ishrana mi je spasila život - Zbog bolesti smislila dijetu, sada je prati 2,5 miliona ljudi! (FOTO)

Ilustracija
Ilustracija
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs