Penzionerka oterala 45 mlađeg nakon što je proverila bankovni račun: Mislila da je sa njom iz ljubavi, a on se ovajdio

Njena rodbina se plašila da će se desiti baš ono što je na kraju i zadesilo sa 45 godina mlađim dečkom

Lifestyle
19:32h
Penzionerka oterala 45 mlađeg nakon što je proverila bankovni račun: Mislila da je sa njom iz ljubavi, a on se ovajdio
Foto: preentscreen/Instagram

Iris Džouns (83) postala je poznata nakon što se u junu 2020. udala za Mohameda Ibrahima (37). Njihova veza često je bila u centru pažnje medija, a Iris je otvoreno govorila o strasti i zadovoljavajućem intimnom životu. Međutim, toj sreći je došao kraj, a Iris je sada bivšeg partnera nazvala sebičnim i označila ga kao 'mušku sponzorušu'.

Pre tri meseca, Iris je potvrdila da su okončali svoju vezu i da ga je izbacila iz kuće. Iako je bila zadovoljna njihovom intimnošću, odnos između njih dvoje ipak nije bio idiličan. Na svom Fejsbuk profilu, Iris je podelila vest o raskidu.

"Želim da vam ispričam pravu istinu o mom odnosu sa Mohamedom, od trenutka kada mi je prvi put poslao poruku, pa do danas. Sve je počelo 25. juna 2019, kada sam primila njegovu poruku i postali smo Fejsbuk prijatelji. Delovao je kao pristojan čovek, a u tom periodu prolazio je kroz razvod iz kojeg ima četvoro dece. Bio je u teškoj situaciji i ja sam mu pružila utehu, bila osoba sa kojom može da razgovara" - napisala je Iris.

Mohamed joj je slao svoje fotografije, a ona mu je odgovorila: 'Uskoro ćeš naći nekoga podjednako privlačnog kao što si ti'. Nakon toga, Iris mu je ispričala sve o sebi – tada je imala 79 godina i bila majka dva odrasla sina.

Njihovo dopisivanje nastavilo se sve intenzivnije, a Iris je ubrzo primetila kako je Mohamed postao pažljiv i pun ljubavi. Na iznenađenje, 10. jula 2019. godine, iznenada ju je zaprosio! Nikada nije video Iris uživo, pa je njena prva reakcija bila: "Jesi li ti lud?!" Ipak, Mohamed nije odustajao, a njegovi ljubavni gestovi su se nizali. U novembru iste godine, Iris je odlučila da otputuje u Kairo kako bi ga konačno upoznala.

– Ponevši sa sobom nekoliko hiljada funti, otplatila sam sve njegove dugove. Uživali smo u svakom trenutku zajedno i ostala sam kod njega čitav mesec. Pokušali smo da se venčamo, ali nismo imali odgovarajuću dokumentaciju – ispričala je Iris.

Kako tvrdi, službenik iz britanske ambasade u Kairu upozorio ju je rečima: "Nemoj mu davati novac." Nažalost, nije poslušala taj savet, jer je tokom posete dala Mohamedu čak 15.000 funti (oko 17.500 evra). Kada su planirali venčanje, pandemija koronavirusa je iznenada zaustavila njihove planove zbog karantina. Ipak, kasnije su uspeli da se venčaju, uprkos svemu. Njena porodica bila je toliko razočarana da je pretila da će je se odreći.

– Imala sam oko 40.000 funti (približno 47.000 evra) na svom računu, a svakog dana sam Mohamedu davala svoju karticu. Svaki dan smo podizali po 1.000 egipatskih funti kako bismo pokrili svakodnevne troškove, hranu, medeni mesec i generalno uživali u luksuznom životu – priseća se Iris.

Nakon tri meseca u Egiptu, vratila se u Veliku Britaniju, a Mohamed joj je rekao da je na računu ostalo oko devet hiljada funti. Mohamed nikada nije imao stalni posao niti stabilna primanja. Iris je prijateljima govorila da dele troškove, ali u stvarnosti je ona bila ta koja je finansirala sve.

Čak i kad se vratila u Britaniju, rekla je da je nastavio da joj traži novac. Iris tvrdi da je poslala još 14.000 funti (16.000 evra). I, u novebru 2021., Mohamed je uspeo da dobije bračnu vizu.

To je značilo da je mogao da otputuje u Ujedinjeno Kraljevstvo i tu ostane dve godine, ali je to podleglo reviziji za dva meseca. Iris tvrdi da je uplaćivala novac na njegov račun kako ne bi izgledalo kao da je došao da 'cedi državu'.

Iako je uspeo da se zaposli u lokalnom supermarketu, Iris je rekla da je nastavio da traži novac, a ona mu je dala još 26.000 funti (30.000 evra).

Na kraju mu je rekla da nema više novca. Ako sutra umre, da neće imati dovoljno da je sahraneOn je insistirao na tome da mu treba još 40.000 funti (47.000 evra).

Iris je rekla da su tada otpočele njihove broje nesuglasice i svađe, a sve je kulminiralo nakon što je saznao da neće naslediti njen bungalov na moru.

Iris tvrdi da joj je Mohamed pretio da će je prevariti sa mnogobrojnim žena koje mu se 'nabacuju' ukoliko ne promeni testament. Nakon toga joj je palo na pamet da ju je možda zbog novca i oženio.

- Iz Mohamedovog ponašanja naučila sam da je pokazivao mnoge osobine narcizma. Detaljno sam istražila stanje jer sam hjela da spasim svoj brak, ali Mohamed nije htteo da sluša. On je uvek bio u pravu, ja sam uvek bila kriva. Nakon još jedne žestoke svađe 13. juna, rekla sam mu da ode. Bila je to jedna od najtežih odluka koje sam ikada morala da donesem, jer je moja ljubav prema Mohamedu bila iskrena, ali nisam mogla da se pretvaram da će se stvari popraviti. Dopustila sam da mi glavom upravlja srce - zaključila je Iris, piše Daily Star.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs