O Anđelinoj svadbi danas bruji cela Srbija: Mlada napravila šou sa sestrom, urnebesna situacija goste nasmejala do suza

O Anđelinoj svadbi danas priča cela Srbija: Svatovi su ostali u šoku kada su čuli šta je izgovorila rođenoj sestri

Lifestyle
15:47h
O Anđelinoj svadbi danas bruji cela Srbija: Mlada napravila šou sa sestrom, urnebesna situacija goste nasmejala do suza
Foto: Printscreen TikTok - andjelastepovic

Anđela Stepović Tešović, profesionalna šminkerka, nedavno je stala na ludi kamen sa svojim izabranikom sa kojim je u vezu već osam godina, a snimci sa njihove svadbe postali su neverovatno viralni na TikTok-u zbog jedne vrlo zanimljive situacije.

Naime, u momentu kada su stali pred matičara, mlada se iznenada setila da su zaboravili da ponesu burme. Odmah je alarmirala sestri da ih donese, a njen izraz lica nasmejao mnošto ljudi, video je preko 1.600.000 osoba pogledalo!

Anđela Stepović
foto: Printscreen TikTok - andjelastepovic

Snimatelji su sve zabeležili, , jer se u kadru čak vidi i kako njena sestra simpatično trčeći odlazi po burme u elegantnoj toaleti.

@andjelastepovic U trenutku nakon venčanja i potpisivanja, meni prolazi kroz glavu da burme nisu kod nas.🫣. Odmah sam se obratila sestri koja brzinom svetlosti otrčava i donosi burme🙂‍↔️😂😂🏃🏽‍♀️‍➡️🏃🏽‍♀️‍➡️ Hvala Jocoo!! #svadba #burma #venčanje #matičar #sestra #😂 #brak #svadba2024 #mladenci #prsten #vencanje #svadbasrbija ♬ original sound - Andjela Stepovic

U trenutku nakon venčanja i potpisivanja, meni prolazi kroz glavu da burme nisu kod nas. Odmah sam se obratila sestri koja brzinom svetlosti otrčava i donosi burme. Hvala, Joco— napisala je mlada na svom pofilu na TikTok-u ispod videa.

@andjelastepovic Preemotivno🥹❤️🫀🫂✨ “Ti si mi sreća, ljubav i drug..Znam, znam te znam, kad’ si zrno bio i u mene se zaljubio…Znam, ja još znam, da si samo meni dao dobro, nikada zlo…”🥹 #since2016 Od kako sam prvi put čula ovu pesmu pre više od godinu dana, znala sam da je to - to, kao pisana za nas.🫀✨ Ps. hvala mojim divnim gostima koji su slali snimke🫂❤️❤️❤️ #firstdance #loveisintheair #highschoolsweethearts #muz❤️ #sreća #wedding #zeljkosamardzic #kaliopi #svadba #prviples #ljubav #znam #prviplesmladenaca ♬ original sound - Andjela Stepovic

"Kraljica, kako trči", "Top, ovo me nasmejalo", "Seka top", "Betmen u akciji baš ste mi slatki", "Sestra, carica", "Srecno mladenci, slučajno ste mi iskočili, ali mladoženju prepoznah iz bivše firme. Veliki pozdrav!", samo su neki od komentara.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs