Bogataš poklonio ćerki 5 miliona kada se porodila pa joj ukrao dečka: Sada traži ličnog sobara, a od njega zahteva ovo

Beri vodi raskošan način života i treba mu neko ko će mu se naći da pripomogne u svakom trenutku, a detalji ovakvog životnog stila šokiraju

Lifestyle
22:16h
Bogataš poklonio ćerki 5 miliona kada se porodila pa joj ukrao dečka: Sada traži ličnog sobara, a od njega zahteva ovo
Foto: Lynn Hilton / Shutterstock Editorial / Profimedia

Multimilioner 54-godišnji Beri Drevit-Barlov je raspisao oglas za ličnog asistenta koji će mu pomoći u njegovom luksuznom životnom stilu.

Ovaj preduzetnik, otac je osmoro dece koje je dobo preko surogat majčinstva, a proslavio se 1999. godine kao prvi gej otac u Britaniji koji je dobio dete sa bivšim partnerom Tonijem.

Da bi mu pomogao u njegovom užurbanom načinu života, raspisao je oglas za „sobara/ličnog asistenta“. Član osoblja će biti Barijeva „desna ruka“ i moći će da putuje sa njim dok deli svoje vreme između svojih višestrukih vila.

Ona glasi: „Ova pozicija se nalazi u Velikoj Britaniji, ali postoje značajna putovanja u SAD i Aziju.

„Idealni kandidat treba da bude sposoban i voljan da radi daleko od kuće i ne bi trebalo da ima problema sa putovanjem i odsustvom nedeljama, a ponekad i mesecima. Dužnosti će uključivati „katalogizaciju, organizovanje i brigu o garderobi “, uključujući nuđenje predloga za odeću i „pomaganje mu pri oblačenju“.

Oni će takođe pomoći u organizovanju pomoći u domaćinstvu, olakšavanju rasporeda, organizovanju prevoza, obavljanju poslova i biti zaduženi za tim do 10 članova tima. Pored toga, oni će „raditi sa šefom kuhinje na izradi menija koji funkcioniše za Berija“.

Posao je sa punim radnim vremenom, od ponedeljka do petka sa 10-časovnim radnim vremenom, i plata je između 30.000 i 40.000 funti za pravu osobu.

Beri je ranije otkrio da je svojoj bebi unuci Marini poklonio elegantnu kuću vrednu milion funti i fond od 5 miliona funti kada je rođena.

Biznismen rođen u Mančesteru, koji navodno vredi neverovatnih 200 miliona funti, prošle godine je na Instagramu objavio da je njegova ćerka Šafron rodila devojčicu.

Barie je navikao na obroke od 20.000 funti van kuće i živi u sedam raskošnih vila širom sveta, uključujući Floridu i Eseks.

Barrie i bivši Toni su zarađivali od raznih poslovnih poduhvata, uključujući transatlantsko surogat majčinstvo i globalnu kompaniju za medicinska istraživanja.

Pre nekoliko godina, Barie je potvrdio da se zaljubio u Skota bivšeg dečka ćerke Šafron, i sada su vereni i imaju Valentinu i bebu Romea, koje su oboje dobili preko surogat majke.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs