Ova žena je svoju majku upoznala na vlastitoj svadbi: Priča koja je začudila svet

Odri nije znala da je Merilin njena biološka majka, po prvi put su se videle na njenom venčanju

Lifestyle
Autor:
Ova žena je svoju majku upoznala na vlastitoj svadbi: Priča koja je začudila svet
Foto: Printscreen/Youtube

Priča o Odri koja je 90ih godina prošlog veka, po prvi put upoznala rođenu majku na sopstvenom venčanju, ostavlja bez teksta.

"Sećam se da su mi rekli da me rođena majka nije htela. Čitav život sam se osećala kao neželjeno dete. Znala sam da zadržavam dah dok se ne onesvestim. Psiholog je došao do zaključka da to radim jer sam otrgnuta od majke na rođenju."

U periodu od 1940ih i 1980ih godina mnoge mlade majke, poput Odrine majke, ostale su bez dece zbog crnog tržišta bebama koje je bilo aktuelno u tom periodu.

Odri
foto: Printscreen/Youtube

"Ja sam volela svoju usvojenu porodicu, ali majka je bila uvek nekako nesigurna. Stalno je strahovala da ću biti odvedena," priča Odri koja kaže da je majčin strah zaustavio i da zbog toga nije tražila svoje biološke roditelje.

"Živila sam u laži," kaže Odri koja nije znala da je čitavo vreme traži njena prava majka koja je angažovala čak i privatnog detektiva da bi saznala da se Odri udaje.

Odri
foto: Printscreen/Youtube

Merilin Lilijensidž je odlučila da se pojavi na venčanju svoje ćerke i predstavila se kao asistent fotografa. Nije htela da prizna istinu, da kaže ko je kako ne bi uništila taj veliki dan u životu svoje ćerke.

"Ne mogu ni da zamislim koliko joj je teško bilo tog dana," kaže Odri.

"Morala sam da budem nema. Nisam smela da kažem ni reč kako iz mojoh usta ne bi potekla bujica," priseća se Merilin.

Odri
foto: Printscreen/Youtube

Tek par godina kasnije će se Odri i njena majka povezati. Kada je Odri saznala da se izvesna Merilin raspituje za nju, tvrdeći da joj je verovatno upravo ona biološka majka, Odri joj je napisala pismo u kojem je stajlo: "Šta vas je navelo na zaključak da sam upravo ja vaše dete?". Sudbina je bila takva da Odri pošalje pismo upravo na Merilin rođendan.

"Nemaš pojma koliko sam srećna što je pismo stiglo od tebe i upravo na moj rođendan," odgovorila joj je Merilin.

Majka i ćerka su danas nerazvdvojne, ujedinjene u tome da istina vidi svetlo dana i da sva deca koja su data na usvojenje nađu svoje biološke roditelje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs