Bilznakinje mislile da ih čeka raj na zemlji, pa upale u pakao: Jedna u stomaku nosila "đavola", druga postala zavisnica

I nakon 16 godina ove dve žene trpe jezive posledice zbog boravka u nekada popularnoj Plejboj vili

Lifestyle
07:32h
Bilznakinje mislile da ih čeka raj na zemlji, pa upale u pakao: Jedna u stomaku nosila "đavola", druga postala zavisnica
Foto: Andy Fossum / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sestre bliznakinje Karisa i Kristina Šenon mislile su da su svoju zlatnu kartu za slavu pronašle sa 18 godina kada su izvučene iz anonimnosti i pridružile se slavnim zvezdama u Plejboj vili. Međutim, sada sa 34 godine, zvezde su otkrile kako njihovi životi nisu bili baš onakvi kakvi su očekivali, a mnogi tragični detalji skrivani su od očiju javnosti.

Identične bliznakinje rođene su u Klirvoter Biču na Floridi, gde su živele u naselju sa prikolicama, u jednoj od njih, a onda se sele u Plejboj vilu 2008. godine. Ubrzo su postale članovi rijalitija "The Girls Nekt Door", koja je pratila život žena koje su tada bile devojke 83-godišnjeg Hjua Hefnera.

plejbojeve zečice
foto: VIPix / Lauren / Splash / Profimedia

Karisa i Kristina su kasnije uporedile svoj boravak na imanju plejboja i učešće u rijalitiju sa životom u nekakvom kultu. Jedva punoletne devojke su verovale da neće spavati sa Hefnerom, uprkos tome što ih zovu njegovim devojkama, misleći da je to scenario koji ne bi bila realan zbog njegovih godina.

Sestre su se prisetile i kako su bile naterane da uđu u trojku sa njim u dobi od samo 19 godina, nakon čega su dobile seksualno prenosivu infekciju, hlamidiju.

Kristina je u dokumentarcu rekla: „Verujem da je Hef napao mlađe devojke, poput nas, koje imaju loše poreklo, ili devojke koje nisu bile tako lepe, jer je njima mogao da obeća svašta, na primer evo mog predivnog zamka, a ja imam na usluzi i sve ove hirurge koji mogu da vas ulepšaju.”

plejbojeve zečice
foto: VIPix / Lauren / Splash / Profimedia

Karisa je takođe tvrdila da je abortirala iste godine nakon što je zatrudnela sa Hefnerovom bebom.

"Bila sam zgrožena svojim telom i osećala sam se kao da je vanzemaljac u mom stomaku. Kao da je đavo bio u meni", rekla je ona kamerama.

„Nisam želela da iko sazna da nosim dete od 83- godišnjaka".

Takođe su u dokumentarcu otkrile da „ogromna većina navoda nije bila predmet krivičnih istraga ili optužbi, i da ne predstavljaju dokaz krivice“.

Dvojac se iselio iz vile 2010. godine i izjavile su da im je u to vreme obema propisan lek Ksanak zbog anksioznosti.

Nakon boravka u Plejboj vili, privukli su pažnju Velike Britanije 2012. kada su se prijavili za jedan drugi rijaliti "Celebriti Big Brother",gde su zauzele peto mesto.

plejbojeve zečice
foto: VIPix / Lauren / Splash / Profimedia

Nakon toga godine 2017., obe su uhapšene u svojoj kući nakon poziva zbog nereda u porodici, kada je Kristina udarila Karisu, a njena sestra je odgovorila bacanjem ADT bezbednosnog sistema na nju. Karisa je optužena za krivično delo nakon što je sestri izbila zube.

Krajem 2018. Karisa i Kristina su započele karijeru kao porno zvezde.

plejbojeve zečice
foto: VIPix / Lauren / Splash / Profimedia

Sada, bliznakinje zajedno poseduju kozmetički salon GLAM Beverli Hills u Los Anđelesu.

Obe su rekle da se suočavaju sa PTSP-om, još iz vremena kada su bile u Playboy vili, a Karisa je dodala: „Mislim da taj deo nikada neće nestati, onaj deo nas koji je uzet." Kristina je dodala: „Ne možemo se više tako lako emotivno povezati."

plejbojeve zečice
foto: VIPix / Lauren / Splash / Profimedia

U septembru 2023, RadarOnline je pisao da su zajedno otišle ​​na rehabilitaciju zbog zavisnosti od tableta na recept. „Bliznakinježele da se otrezne od svih lekova kako bi mogle da imaju decu i da pređu na sledeće poglavlje u životu“, dodao je insajder.

„Još uvek imaju toliko trauma kroz koje moraju da prođu i teško je, ali sada se čini da je pravo vreme da se izbore sa tim."

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs