Udružuju se retrogradni Merkur i Saturn i počinje haos: Na 1 znak imaju ubedljivo najjači uticaj, sve nedaće ih stižu

Prema navodima astrologa, uskoro sledi period preplitanja retrogradnog Merkura i retrogradnog Saturna.

Lifestyle
02:38h
Udružuju se retrogradni Merkur i Saturn i počinje haos: Na 1 znak imaju ubedljivo najjači uticaj, sve nedaće ih stižu
Foto: Shutterstock

Pojava retrogradnog u planetama može imati jako veliki uticaj na pojedine predstavnike Zodijaka, a usled ovog neočekivanog dueta druga polovina leta biće posebno burna za jedan znak.

Saturn je 29. juna postao retrogradan i to znaku Ribe, a za jedan znak horoskopa ovo označava poseban niz ne baš tako ugodnih promena. U pitanju je Devica.

U periodu koji sledi naoružajte se strpljenjem i tolerancijom, a budite spremni i na neizbežni dolazak starih karmičkih dugova na naplatu.

Retrogradni merkur
foto: Shutterstock

Susrešćete se sa velikim brojem problema koji će u trenutku delovati kao nefer dodela karata, međutim, imajte u vidu da bez povremenih padova nema ni napredovanja, te je sve što se dešava u vašem životu prisutno sa razlogom.

Najbitnija stvar koju Device treba da zapamte jeste ta, da i kada ih obuzme osećaj nesigurnosti i nelagode, nikada ne treba odustajati, već svaki korak prihvatiti kao jedan deo puta ka ličnom razvoju.

Saturn će i u finansije umešati prste, te se može očekivati naplata starih dugova ili neki novi, nenadani troškovi.

Saturn, Horoskop, Planeta
foto: Shutterstock

Prelazak Marsa u znak Bika 12. jula Devicama donosi novu energiju prožetu odlučnošću i radnim elanom. Zato je ovo vreme idealno za pravljenje i ostvarivanje planova, bilo kratkoročnih ili dugoročnih, piše Glossy.

Ipak, povedite računa kada su međuljudski odnosi u pitanju, s obzirom na to da ćete tokom Marsa u Biku biti posebno razdražljivi i uvek spremni za svađu.

Za razliku od Saturna koji će Devicama ući u novčanik i pomrsiti konce, Mars na novoj poziciji donosi mogućnost za prosperitet i priliv novca – pažljivo ulažite i izbegavajte nepromišljene troškove.

Od 5. do 22. avgusta Merkur će biti retrogradan u znaku Lava, a potom od 22. do 28. avgusta u znaku Raka, što za Device znači samo jedno; ponovni ulazak u svakodnevne probleme.

Nedaće poput konstantnog kašnjenja, nesporazuma u komunikaciji i transakcijskih nedoumica mogu preovladati životom ovog znaka krajem leta. Zbog toga je izuzetno važno da Device budu maksimalno fokusirane, naročito kada su u pitanju poslovni pregovori i planovi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs