Bugarska princeza obožava pravoslavlje: Pije pivo, ima pankerski stil, trenira ko muško, svoja je i ne mari šta ko misli

Izgled bugarske princeze Kaline koju javnost dugo nije videla, naišao na komentare čuđenja na društvenim mrežama

Lifestyle
09:52h Autor:
Bugarska princeza obožava pravoslavlje: Pije pivo, ima pankerski stil, trenira ko muško, svoja je i ne mari šta ko misli
Foto: TIHOMIR PENOV / AFP / Profimedia

Bugarska princeza Kalina retko se pojavljuje u javnosti, a nedavno je viđena u Sofiji sa svojim suprugom Kitinom Munjozom i sinom Simeonom Hasanom Munjozom. Iako mnogi pamte nju kao lepu, ženstvenu i nežnu damu, pažnju javnosti privukle su velike promene na njenom telu. U fokus su posebno bile mišićave ruke koje su posledica njenih napornih i posvećenih treninga.

Fotografije neprepoznatljive priinceze obišle su društvene mreže i ljudi su zbunjeno reagovali na njenu transformaciju. Korisnici društvenih mreža primetili su značajne promene na njenom telu koje izgleda kao kod atletičara, a to je jednom prilikom i sama princeza prokomentarisala.

Nema mnogo dustipnih informacija javnosti o njenom životu, niti je ona osoba koja je ikada želela da se eksponira u tom smislu, ali je poznato da iako je princeza, vodi neki opušten i ležeran način života.

Ona je svoja, autentična i ne mari šta će ko da kaže i misli o njoj.

Bugarska princeza Kalina
foto: ETIENNE BOYER / Sipa Press / Profimedia

Ko je bugarska princeza Kalina?

Kao što je gore navedeno, malo se zna o Kalininom životu, ali je poznato da je završila prestižne škole i da govoti nekoliko jezika. Za razliku od članica kraljevskih porodica, Kalina se ne drži protokola kada je stil u pitanju, te često bira neobičan stil oblačenja i menja frizure.

Bugarska princeza Kalina
foto: TIENNE BOYER / Sipa Press / Profimedia

Takođe je poznato da Kalina ne jede ništa što je životinjskog porekla, odnosno, ona je vegetarijanka i vrlo vodi računa o njenom izgledu, što dokazuje i njega građa. Naime, sudeći prema fotografijama na kojima se vidi da princeza ima mišićave ruke, može se zaključiti da verno vežba.

"Posvećena sam treninzima sa opterećenjem i zdravlju tela, ja sam sportista", rekla je princeza za "El Mundo".

Ranije su je viđali kako se na plaži opušta i pije pivo bez alkohola, što nije baš svakidašnje za princezu.

Brak sa 14 godina starijim muškarcem

Princeza Kalina se 26. oktobra 2002. udala za Antonija Hosea (Kitina) Munjoza i Valkarsela, poznatog španskog pomorskog navigatora i istraživača. Kalinin suprug je stariji od nje 14 godina, a iako su se venčali su rimokatoličkoj crkvi u Carskoj Bistrici, Antonio i Kalina dobili su blagoslov Pravoslavne crkve.

1 / 5 Foto: TIHOMIR PENOV / AFP / Profimedia

Oni su dobili i sina 2007. godine kojeg je Kalina nazvala po svom ocu Simeonu. Ono što je zanimljivo je da je Simeon rođen u Sofiji, te je on prvi član bugarske kraljevske porodice koji je rođen u Bugarskoj od 1937. godine.

Takođe je zanimljiva činjenica da je dečak kršten prema pravoslavnim običajima.

Bugarska princeza Kalina
foto: TIHOMIR PENOV / AFP / Profimedia

Svi se pitaju šta se sa princezinim nosem?

Pored mišićave građe ono što svi odmah primetele je nos princeze Kaline. Iako mnogi misle da njen nos izgleda ovako zbog plastičnih operacija, ipak je u pitanju nešto drugo.

Kaline je doživela naizgled lakšu povredu koja je dovela do polomljenih zuba od pada. U toku saniranja povrede zuba, stvorila se infekcija u njenoj vilici, te je lečenje uključivalo i ozbiljnu operaciju kako bi se širenje iste sprečilo. Upravo je sve ovo imalo veliki uticaj na izgled njenog nosa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs