Bila sam jedna od 12 žena u haremu najbogatijeg čoveka: Zaključali bismo se u sobu na 4 dana i evo šta smo radili

Džil Dod je bivši model koja se zaljubila u bogataša i u njegovom haremu je živela 2 godine

Lifestyle
Bila sam jedna od 12 žena u haremu najbogatijeg čoveka: Zaključali bismo se u sobu na 4 dana i evo šta smo radili
Foto: Printscreen/Youtube

Adnan Kašogi bio je bilioner koji je trgovao oružjem. On je bio porodičan čovek koji je tajno posedovao harem u kojem se u jednom momentu obrela i Džil Dod. Džil je bila model i imala je tada 21 godinu.

Kakav je bio ljubavnik Adnan Kašogi?

"Divan, bio je divan ljubavnik. Bio je jedna od najboljih ljubavnika koje sam ikad srela."

Bilo je to ranih 80ih godina i Džil je bila model u usponu koja je živela u Parizu. Jedno veče tokom lude žurke primetila je Kašogija koji ju je u gomili privukao sebi, posekao ruku i na njenoj ruci s krvlju napisao "Volim te".

Bio je to jeziv potez koji je mladu Džil očarao. Kašogi je sutradan odvodi na njegovu privatnu jahtu, najveću na svetu u tom momentu, na kojoj se odigravao svečani bal.

Džil Dod, Adnan Kašogi
foto: Printscreen/Youtube

Na tom događaju sve je vrvilo do modela i manekenki.

"Mislim da je Adnan plaćao agencijama da mu pošalju mlade, lepe i poželjne žene koje će se zabavljati kod njega na jahti i po mogućnosti imati seks sa njim ili sa njegovim poslovnim partnerima. Nisam sebe smatrala jednom od tih žena. Nisam sebe videla kao kurvu, ali sam završila u njegovom haremu."

Džil Dod je ispričala kako je bila navučena na njegov veliki šarm i kako je vrlo brzo postala jedna od žena za zadovoljstvo.

Iako je imao legalnu ženu, Kašogi je imao i nekoliko žena sa kojima je uživao u seksu. Nedelju dana nakon što je upoznao Džil, rekao joj je:

"Vodiću računa o tebi. Sklopićemo ugovor na 5 godina. Imaćeš sve što ti je potrebno 24 sata dnevno," rekao joj je Kašogi, a Džil je verovala da se strašno zaljubila u njega.

Adnan Kašogi
foto: Jack Barripp/WSL / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kako je izgledao život u Kašogijevom haremu?

"Imao je nekoliko stanova, vila, kuća, rezidencija i kada bih se videla sa njim to bi bilo nasamo u nekoj od njegovih rezidencija ili u mojoj kući.

Zatvorili bismo se u kuću danima, kuvar bi nam donosio hranu, uzimali smo i kokain i ludo vodili ljubav."

Džil Dod
foto: Printscreen Instagram / jill_dodd

Adnan bi joj kupovao samo dizajniranu odeću koju bi ona oblačila kada su se sastajali na zabavama sa političarima i biznismenima. Uprkos tome što je Kašogi novac zarađivao na "mutan način", Džil je u bogatstvu uživala maksimalno, a njen ljubavnik odlučuje da joj plati školarinu za modeling. Nakon 2 godine, Džil uspeva da se oslobodi začaranog kruga života sa trgovcem oružja. Danas je majka troje dece i udata žena koja je svoju ispovest napisala u knjizi i lepo zaradila od nje.

Džil Dod
foto: Printscreen/youtube

Ali šta se desilo sa Adnanom Kašogijem?

Kašogi se 1961. oženio 20-godišnjom Engleskinjom Sandrom Dejli, koja je prešla na islam i uzela ime Soraja Kašogi. Zajedno su podigli jednu ćerku (Nabilu) i četiri sina (Mohameda, Halida, Huseina i Omara). Razveli su se 1974. godine.

Kašogijeva druga supruga, Italijanka Laura Bjankolini takođe je prešla na islam i promenila ime u Lamija Kašogi. Imala je sedamnaest godina kada je upoznala Adnana; zajedno su dobili sina Alija.

Kašogi je ostao oženjen Lamijom sve do njene smrti.

Adnan Kašogi
foto: Profimedia

Adnanova treća zakonita supruga bila je Shahpari Azam Zanganeh.

Pored svojih brakova, Kašogi je takođe održavao harem, a prijavljeno je da je imao veze sa najmanje dvanaest žena koje su opisane kao njegove „žene za zadovoljstvo“.

Tokom 1980-ih, porodica Kašogi je imala jedno od najvećih imanja u Marbelji, u Španiji, pod nazivom Baraka, priređujući raskošne žurke. Gosti na ovim zabavama bili su filmske zvezde, pop ličnosti i političari.

U vreme njegovog vrhunca, Kašogi je trošio 250.000 dolara dnevno da bi održao svoj životni stil.

Nastavio je da raskošno troši čak i kada je naišao na finansijske probleme. Zbog svog ekstravagantnog načina života prozvan je Velikim Getsbijem Bliskog istoka.

Umro je 6. juna 2017. dok se lečio od Parkinsonove bolesti u bolnici Sent Tomas u Londonu. Imao je 81 godinu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs