"Moja žena je otišla na putovanje, a ja hteo da očistim kuću: Kada sam otkrio tajnu kutiju, slošilo mi se šta sam video

Ovo je ispovest muškarca koji je otkrio misterioznu kutiju svoje žene u ormaru dok je čistio. Ono što je tamo pronašao, dovelo je do toga da mu je brak sada na ivici kolapsa.

Lifestyle
Autor:
"Moja žena je otišla na putovanje, a ja hteo da očistim kuću: Kada sam otkrio tajnu kutiju, slošilo mi se šta sam video
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Saznanje da vaš partner čuva tajne može biti srceparajuće.

Poverenje je važan deo svake veze, jer bez njega mnoge veze se potpuno raspadaju. Mnoge stvari mogu oslabiti poverenje između dvoje ljudi. To se desilo između ovog bračnog para koji je zajedno deset godina.

Jedan čovek koji je želeo da ostane anoniman, tvrdi da mu je brak na ivici kolapsa nakon što je otkrio da njegova žena od njega krije veliku tajnu. Objasnio je da je naišao na misterioznu kutiju u njenoj garderobi dok je čistio kuću, a ono što je pronašao unutra ga zaprepastilo.

Muškarac, Bol
foto: / Wavebreak / Profimedia

U postu na Reditu, muškarac je tvrdio da je njegova žena nedavno otišla na putovanje sa prijateljicama sa nekim od svojih prijatelja. Dok je bila odsutna, odlučio je da očisti celu kuću kao "lep gest", jer zna da njegova žena voli da se vraća u čist dom.

Ali kada je uzeo da čisti njenu garderobu, pronašao je čudnu kutiju. Radoznalost ga je nadvladala i on je otvorio. Bio je zapanjen kada je pronašao pisma, fotografije i što je najšokantnije, telefon sa kojim nije upoznat da njegova supruga poseduje.

Rekao je: "Pisma su bila ljubavne poruke, ali ne od mene. Bila su od nekoga po imenu "A". Fotografije su bile moje žene i ovog momka, na kojim izgledaju veoma intimno. A telefon? Bio je pun poruka između nje i "A". Pročitao sam dovoljno da znam da se ovo dešavalo već najmanje šest meseci.

Tajna, Par, Ljubavni par
foto: Shutterstock

Čovek je rekao da se osećao "bolesno" i "izdano" zbog onoga što je pročitao, i suočio se sa svojom ženom preko kutije kada se vratila sa putovanja. Njegova supruga nije negirala aferu, već se izvinila i tvrdila da se to "upravo dogodilo".

Dodao je: "Ona je sada kod prijateljice, a ja sedim ovde u našoj praznoj kući, pokušavajući da shvatim sve. Deo mene želi da joj oprosti, ali drugi deo vrišti da nikada neću moći da joj ponovo verujem".

Komentatori posta su se saosećali sa njegovom mukom, a mnogi su mu rekli da je njegova žena priznala samo zato što je uhvaćena, pa bi trebalo da razmisli o prekidu njihovog braka.

Jedna osoba je rekla: "Verovatno nikada nećete preboleti ovo jer kao što su drugi rekli da nije priznala dok nije bila uhvaćena. Sama dinamika toga bi me proganjala."

Drugi je dodao: "Idi dalje. Nije htela da te povredi?? I da se to upravo dogodilo?? Čoveče... ona ima tajnu ljubavnu kutiju za njega. Prekini to.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs