3 zakona Univerzuma: Ako ih poštujete, život će vam krenuti u pravom smeru

Ovi fundementalni principi su na delu od početka čovečanstva. Objektivna su i važe za sve, svuda i uvek

Lifestyle
3 zakona Univerzuma: Ako ih poštujete, život će vam krenuti u pravom smeru
Foto: Shutterstock

Da li ste čuli za 3 ključna pravila Univerzuma? Oni koji ih poštuju smatraju kako su im život preokrenuli na bolje. Evo o čemu je reč:

1. Kako zračiš tako i privlačiš

"Ako mračiš - mračno je," rekao je Nebojša Glogovac i to najbolje opisuje zakon Univerzuma. Ukoliko u svemir šaljete samo pozitivne misli i vibracije, tako će vam Univerzum vratiti sudbinu.

Ako emitujete strah, desiće se ono čega se plašite, ako lažete, oni će vas lagati. Da biste bili poštovani i voljeni, naučite da gajite ta osećanja prema drugima.

Univerzum, Žena
foto: Shutterstock

2. Energija je večna

Energija ne nestaje bez traga – ako se na nekom mestu izgubi, znači da se se pojavila na nekom drugom mestu. Ako beskrajno kukate ili ste nezadovoljni životom, onda će se negativno sigurno vratiti u vidu neželjenih događaja koji će potvrditi vaše misli i reči.

Korisno je zapamtiti da vežbate zahvalnost. Uključuje jednostavnu vežbu: svaki dan zapišite na papir tokom 21 dana na čemu ste zahvalni. To može biti bilo koja sitnica. Vežba bukvalno čini čuda: primetićete pozitivne promene i osetićete nalet sveže energije.

Posledica ovog zakona je princip: što više dajete, više dobijate. Ali ovde je važno održati ravnotežu. Korisno je dati toliko da ne budete na gubitku.

Univerzum
foto: Shutterstock

3. Zakon izobilja

Mnogima nedostaje novac čak ni za zadovoljavanje osnovnih potreba. Nezadovoljni su svojim materijalnim stanjem, žale se i traže krivce. Česta greška je fokusiranje na ono što nemamo, a ne na ono što želimo.

U stvari, Univerzum daje obilje svima. Ali vrlo malo ljudi hrabro izjavljuje svoja prava na posedovanje energije. Šta to znači? Radi jasnoće, podsetimo se problema nasleđa. Po zakonu, ako se naslednik u roku od šest meseci ne izjasni o svojim pravima, gubi prava na ono što mu je zaveštano. Isto je i sa energijom.

Postoji korisna vežba: 7 dana svesno usmerite pažnju na obilje u bilo čemu. Svet oko nas je pun izobilja. Ovo je puno automobila na autoputu, puno drveća u šumi. Korisno je usmeriti pažnju na bilo koju manifestaciju obilja i primetićete povoljne promene u svom životu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs