Šuška se da Putin ima tajnu ćerku sa njom: Navodno je svoju diskreciju masno naplatila, evo šta sve poseduje Svetlana

Veruje se da ruski predsednik Vladimir Putin ima ćerku za koju ne želi da se sazna

Lifestyle
Šuška se da Putin ima tajnu ćerku sa njom: Navodno je svoju diskreciju masno naplatila, evo šta sve poseduje Svetlana
Foto: Not supplied / WillWest News / Profimedia

Privatni život Vladimira Putina oduvek je bio zanimljiv i inrigirao javnost. Poznato je da ruski predsednik s bivšom suprugom Ljudmilom ima dve ćerke, Mariju i Katerinu. Ali već godinama kruže priče kako on ima još dece, međutim on sam to nikad nije javno priznao ili rekao s kim je u vezi.

Vladimir Putin, Ljudmila Putin
foto: Not supplied / WillWest News / Profimedia

Najglasnija su šuškanja da je s bivšom gimnastičarkom Alinom Kabaevom dobio jednu ćerku, a potom i blizance. Ipak svaki pokušaj medija da saznaju nešto više o tome završio se neslavno, a i sam Putin je na ta pitanja odgovarao vrijeđajući i gaseći pojedine medije.

Vladimir Putin, Alina Kabaeva
foto: Profimedia

Istraga objavljena u novembru 2020. otkrila je da je Putin navodno s čistačicom Svetlanom Krivonogik dobio ćerku Luizu Rozovu. Fatalna Svetlana je navodno zbog toga postala milijonerka i suvlasnica velike ruske banke.

Vladimir Putin, Svetlana Krivonogikh
foto: Not supplied / WillWest News / Profimedia

Prema njenoj službenoj biografiji, danas 49-godišnjakinja, pohađala je Fakultet za ekonomiju i financije u Sankt Peterburgu, a diplomirala je 2000. Ćerku Elizavetu, koja je poznatija kao Luiza Rozova, rodila je u martu 2003. Svetlanino ime postalo je poznato upravo nakon istrage 2020. koja je nju navodno povezivala s Putinom i otkrila njeno financijsko stanje te imovinu u Rusiji.

Luiza Rozova
foto: Not supplied / WillWest News / Profimedia

Saznalo se i da je Luizino prezime Vladimirovna te da njena majka posjeduje pozamašnu imovinu vrednu 3,1 milijona funti. U Pandorinim dokumentima objavljenim 2021. otkrivena je i njena imovina u inostranstvu. Devojka se spominje i u filmu koji je ruski opozicioni političar Aleksej Navalni objavio 2001. i u kojem razotkriva navodnu korumpiranost Putina i kruga njemu bliskih ljudi.

Stil / insider.story.hr

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs