ATLETIČARKA IMA TELO KOJE I ŽENE I MUŠKARCI SANJAJU, A U 40-IM JE I DALJE NEVINA: Evo šta kaže o ljubavnim odnosima

Lepa, zgodna i uspešna, a devica, Lola Džons otvorila dušu o svom ljubavnom životu i otkrila na šta je sve spremna u emotivnom odnosu

Lifestyle
14:52h
ATLETIČARKA IMA TELO KOJE I ŽENE I MUŠKARCI SANJAJU, A U 40-IM JE I DALJE NEVINA: Evo šta kaže o ljubavnim odnosima
Foto: Profimedia

Ona je sportistkinja o kojoj će se, u godini Olimpijskih igara, sigurno dosta pisati, ali iako je na stazama efikasna i uspešna, velika atletska zvezda trčanja kratkih deonica preko prepona Lolo Džons ima drugačiju priču u svom privatnom životu.

Naime, ova dama nikako da pronaće taliju u svom ljubavnom životu, kao što je to uspela na profesionalnom planu. Pa je tako ona ne samo da nema partnera, nego je i dalje devica, a o tome je više puta govorila javno.

Lolo Džons
foto: Profimedia

Sada već na pragu 42. godine, nikako nije našla onog pravog: “Neki ne razumeju da sam i dalje sama, ljudi to ne mogu shvatiti”, rekla je Lolo, spominjući i da se često susreće sa napadima: “Mnogi misle da sam čudna, govore u stilu, ‘s njom možda nešto nije u redu’. Ili su zbunjeni i pitaju se zašto ne mogu da nađem muškarca.”

Ona kaže da su brojni problemi u pitanju, od verskih stavova koje ima do njenoj strastvenoj predanosti poslu. Međutim istakla je da su se problemi da nađe partnera dodatno povećali za vreme izolacije zbog koronavirusa.

“Svi smo mesecima bili zatvoreni, nije bilo lako naći nekoga”, opisala je, dodajući da su mnogi bili okrenuti mobilnim aplikacijama za izlaske, ali ona smatra da to nije pravi život u kojem se nalazi srodna duša ili partner za odlazak u krevet.

Lolo Džons
foto: Profimedia

Nije joj lako biti sama na pragu proslave 42. rođendana, zbog čega je i zamrzla jajne ćelije kako bi zadržala opcije za potomstvo jednog dana.

“Neću lagati. Teško je. Sve je teže zbog toga što još nemam onog pravog jer što si stariji bude tako, posebno za ženu u godinama u kojima se rađa. To je jako teško”, opisala je atletičarka.

Velika zvijezda atletskih staza dodala je i da zbog godina neki na nju gledaju kao na prabaku jer se s 40 godina već tako gleda na žene, ipak, ona ne odustaje. Još uvek se nada da će naći muškarca s kojim će u brak i u krevet…

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs