KAŽU DA SU NJIH DVE NAJBIZARNIJE ŽENE NA SVETU: Leš svog komšije vozikale u kolima iz potpuno BOLESNOG razloga

Žene su odvezle mrtvog čoveka u banku kako bi podigle njegov novac, a najbizarnije od svega je što bankaru ništa nije bilo sumnjivo

Lifestyle
KAŽU DA SU NJIH DVE NAJBIZARNIJE ŽENE NA SVETU: Leš svog komšije vozikale u kolima iz potpuno BOLESNOG razloga
Foto: Shutterstock

Dve žene iz Ohaja su navodno pridržavale mrtvog čoveka u svom automobilu kako bi podigle stotine dolara sa njegovog bankovnog računa, pre nego što su leš odnele u bolnicu.

Lorin i Karen optužene su da su odvezle telo 80-godišnjeg komšije Daglasa do šaltera banke. Ove žene naime nisu bile ni u kakvom srodstvu sa nesrećnim starcem, ali su živele sa njim u malom gradiću u blizini Klivlenda. Te kada su otkrile njegovo beživotno telo, odlučile su da ga iznesu iz njegovog doma, a zatim su ga postavile na suvozačevo mesto kako bi blagajnik banke mogao da ga vidi.

Deka, Starac
foto: Thinkstock

One su pre ovoga već podizale novac sa njegovog računa, međutim znale su da banka to dozvoljava samo ako su u njegovoj pratnji. Stoga su se odlučile na ovaj krajnje neobičan podvig i nakon što su podigle oko 900 dolara, žene su odvezle Daglasov leš u Medicinski centar, gdje su ga ostavile, a da nisu identifikovale ni njega ni sebe.

Policija je na kraju pronašla žene, koje su sve priznale i rekle da je starac umro sam u svojoj kući, a one su optužene za krađu i grubo zlostavljanje leša. Ove "dame" su i od ranije poznate policiji zbog nekoliko incidenata povezanih sa drogom. Uzrok Lajmanove smrti još nije poznat, a bizarni incident je i dalje pod istragom.

Stil / n1info.ba

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs