ISPOVEST ŽENE KOJA JE SPAVALA SA PREKO 10.000 MUŠKARACA: Evo šta kaže da mlade, neiskusne i naivne devojke MORAJU znati

Žena koja je promenila mnogo seksualnih partnera u svom životu otkriva da li se uvek radilo samo o seksu ili su muškarci želeli i emocionalnu udobnost

Lifestyle
ISPOVEST ŽENE KOJA JE SPAVALA SA PREKO 10.000 MUŠKARACA: Evo šta kaže da mlade, neiskusne i naivne devojke MORAJU znati
Foto: Shutterstock

Gvinet Montenegro obučena za neuro-lingvističko programiranje (NLP), odnosno pristup ličnom razvoju i psihoterapiji od strane američkog motivacionog govornika Tonija Robinsa. Ona uči žene kako da "razumeju" muškarce i izvuku maksimum iz njihovih veza.

Ova žena kaže da je spavala sa više od 10.000 muškaraca.

Prvi put je ušla u bordel sa 21 godinom, namamljena perspektivom da zaradi i do 1000 dolara za "samo" sat vremena rada. Iako ne žali zbog svojih 12 godina provedenih kao seksualna radnica, 39-godišnjakinja kaže da joj je drago što je izašla iz toga.

Kafić, Kokteli, Piće, Prijateljice, Drugarice, Devojke, Klub, Alkohol
foto: Thinkstock

Evo kako izgleda realnost seksualnog rada prema njenim rečima i šta je to, što muškarci zaista žele.

„Nikada nisam želela da uđem u seks industriju. Imala sam 18 godina kada sam izašla sam u noćni klub i piće me je već sipano čekalo, a mene je odvelo i grupno silovalo 6-8 muškaraca – ne mogu da se setim tačno koliko jer sam bila van sebe".

Nakon tog gnusnog čina, devojka kaže da se njeno miišljenje o sebi potpuno promenilo. "Osećala sam da više nisam dostojna, da nisam dovoljno dobra. Potekla sam iz hrišćanske porodice i čuvala sam se za brak, a onda sam bila silovana i to na kakav način... " Gvinet kaže da je nakon toga bila veoma promiskuitetna, završila je u industriji egzotičnog plesa i striptiza na vrhu kada je imala 19 godina.

striptiz
foto: Shuterstock

Sa skidanja na plaćene odnose prešla je vrlo brzo, jer kako kaže kada je već prešla granicu golotinje, to joj se nije više činilo tako daleko. Pomislila je: "Ma dobro, ako mi se ne sviđa, uvek mogu da izađem posle prve smene".

„Bilo je potpuno nadrealno. Jednom kada ti plate za seks, ne možeš to da vratiš. Tada sam otkrila da sam u stanju da se podelim i isključim svoja osećanja, jer sam se već osećala prljavo. Zarada je bila zaista dobra i novac je ono što me je držalo u industriji svih tih godina. Ipak ne preporučujem nikome da to radi."

Naplaćivala je 500-1000 dolara po satu, što je zavisilo od usluga. Obično je morala dosta toga da uradi za taj novac.

„Bila sam tako mlada i naivna kada sam počela. Bila sam dobra seoska devojka. Bila sam tako iznenađena kada mi je neko platio za seks. Nisam bila mnogo iskusna i dame su mi rekle 'Naša osnovna stvar je osnovni seks i masaža'. "Bila sam stvarno naivna, nisam ni znala šta su 'dodatci'. Vremenom sam radila druge stvari, kao što sam bila u stanju da se ljubim, igračke i oblačim."

bordel
foto: Shuterstock

Na pitanje šta muškarci vole i da li je ikada morala da uradi nešto stvarno ludo, ona kaže da mnogi od njih ne žele sav ovaj hardkor i nastrani seks i da je to tako mali procenat muškaraca. Bila je u ovoj industriji 12 godina,a to je dugo vremena, međutim za to vreme nije videla mnogo muškaraca koji je imao te bolesne fantazije. Većina je želela normalan odnos.

Takođe kaže da se u većini slučajeva radilo o nečemu mnogo većem od samog seksa. Uvek postoji psihološka motivacija za seksualni odnos, to nije samo fizički nagon. Mnogi klijenti koje je viđala bi imali sat vremena i sigurno je da za to vreme su oni želeli snošaj, ali veliki deo njih samo pričao.

"Uvek je postojala neka vrsta psihološke igre iz toga. Uvek je postojao osećaj... moglo bi se reći da su se osećali više validno kao muškarac ili su se neki od njih osećali kao 'ja mogu da te kontrolišem'. Zato što se taj muškarac oseća emaskulirano u svojoj vezi, on želi da se ponovo oseća kao muško. Oni traže validnost za svoju muškost. Muškost je veoma važna za muškarce."

Seks, Sado Mazo, Vezivanje

Dodaje da postoji i grupa muškaraca koji žele da igraju igru: "Oni dobijaju intenzivan užitak od kontrolisanja žena. Više se oduševljavaju osećajem da kontrolišu nekoga, nego samim činom seksa. Tako da mnogo toga proizilazi iz psihološke motivacije“.

Gvinet objašnjava da je mišljenja kako su se muškarci promenili tokom godina i kako se sve više okreću bordelima.

"Ne želim da budem toliko drska da samo krivim feminizam za ovo. Međutim, mislim da postoji uloga u kojoj se muškarci osećaju emaskulirano. Oni ne znaju 'treba li da otvorim vrata ili ne?'Često je moj utisak bio da oni više ne znaju šta znači biti muškarac. Zalutali su. To je ono što sam videla kod svojih klijenata."

Savet koji ova žena daje drugim ženama koje kažu da su zbunjene ponašanjem muškaraca jeste da odvoje emocije i sagledaju ih sa druge strane.

„Muškarac će vam dati sve naznake iz svog ponašanja i njegovih odnosa. Moći ćete da odlučite da li će ova osoba biti dugoročna stvar za vas ili vam neće baš odgovarati." Zaključuje ona.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs