MAJKA POZNATE PEVAČICE "UKRALA" DEČKA SVOJOJ ĆERKI PA SE UDALA ZA NJEGA: Čitava porodica je posvađana, totalni haos

Majka Majli Sajrus, Tiš Sajrus našla se u centru skandala nakon tvrdnji da je "ukrala" dečka svojoj ćerki Noi, za kojeg se na kraju i udala

Vip priča
Autor:
MAJKA POZNATE PEVAČICE "UKRALA" DEČKA SVOJOJ ĆERKI PA SE UDALA ZA NJEGA: Čitava porodica je posvađana, totalni haos
Foto: Emma McIntyre / Getty images / Profimedia

Tiš Sajrus (56) je navodno maznula dečka Dominika Persela svojoj ćerki Noi Sajrus. Ovo saznanje šokiralo je javnost, a informacija je došla do medija preko prijatelja porodice Sajrus.

Izgleda da je ovaj skandal uništio porodicu Sajrus nakon čega su se deca Bilija Reja Sajrusa i Tiš Sajrus podelila u dva tabora, pa su jedni stali uz oca, dok je jedino Majli Sajrus stala uz majku.

Sve se desilo posle pandemije korona virusa, kada je propao brak Tiš i Bilija Reja.

Tiš Sajrus
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

"Imala sam dva najveća straha u životu: da ostanem bez majke i da ostanem sama i to mi se sve desilo u roku od mesec dana.

Ležala sam sama i plakala zbog smrti majke, a onda odjednom nisam imala ni muža sa kojim sam bila u braku oko 30 godina," ispričala je Tiš agoniju kroz koju je prolazila nakon razvoda.

Ali izgleda da je brzo našla utehu u glumcu Dominiku Perselu sa kojim je navodno izlazila njena ćerka Noa.

Noa Sajrus
foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Noa je izlazila sa Dominikom kada je Tiš počela da ga juri," rekao je insajder. Navnodno je Tiš kontaktirala glumca, znajući da se on viđa sa njenom ćerkom.

"Noa je danas veoma uznemirena što je Tiš ukrala Dominika do nje," kaže insajder.

"Pratila sam ga na instagramu, a on mi je poslao poruku i rekao: "Hej Tiš, samo sam hteo da kažem da mislim da si super i kul i da radiš sjajan posao sa svojom porodicom," ispričala je Tiš kako je upoznala Dominika.

Prema njoj, ovu poruku od njega je dobila 2016. godine. Nakon čega ju je on blokirao, a ona se šokirala što ju je blokirao a i ne poznaje je.

Godinama kasnije, nakon što se razvela do Bilija Reja, Tiš je pisala Dominiku i on joj se javio. Par je počeo da izlazi, a venčali su se prošle godine.

Njihovom venčanju je prisustvovala Majli Sajrus, dok su za to vreme Noa i njen brat Brejson bili u supermarketu.

Noa Sajrus
foto: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs