Iz astro ugla

Pomračenje Meseca 8. oktobra: Tajne veze Škorpija su na meti razotkrivanja, Bikovi oprezno!

Uopšteno govoreći, važno je ne započeti, ili ne rasplinuti konflikt, živeti u skladu sa reciprocitetom "ono što ne želim sebine činim drugima". Uticaj pomračenja može da se oseća i sledećih šest meseci, pa je važno biti smiren i pažljiv
Lifestyle
08:40h Autor:
Pomračenje Meseca 8. oktobra: Tajne veze Škorpija su na meti razotkrivanja, Bikovi oprezno!
Foto: Shutterstock

Pomračenje nije fatalna, negativna pojava koje treba da se plašimo, uobičajena je i dešava se nekoliko puta godišnje. Specifičnost ovog pomračenja je u tome da je u konjukciji sa Mesecom Mars i to u retrogradnom hodu, a u širokoj konjukciji sa Suncem je Uran, tako da dobija na značaju i na snazi. Uopšteno govoreći važno je ne započeti, ili ne rasplinuti konflikt, živeti u skladu sa reciprocitetom ­"ono što ne želim sebi­ne činim drugima". A sve svetske religije zapravo imaju slično učenje o harmoniji sa drugim ljudima, prirodom, okruženjem, a ovo je možda početak harmonizovanja i povratka samom sebi...

Uticaj pomračenja može da se oseća i sledećih šest meseci, pa je važno biti smiren i pažljiv. A kako i na koja polja života će osetiti uticaj različiti znaci horoskopa, pokušaćemo da damo odgovor u nastavku.

OVDE pročitajte horoskop za oktobar - mesec velike odluke za Strelca!

Ovan

Ne budite egocentrični, ne stavljajte svoje odluke u prvi plan. Potrebno je naći kompromis i rešiti situaciju na što bezbolniji način. Nikako nije dobro raspravljati o problemima u braku, ili vezi, zato što lako možete doći do raskida, zbog koga ćete se vrlo uskoro pokajati. Partnerstva u poslu su takođe na probi, pa se može desiti da uvređeni nekom trenutnom situacijom prekinete nešto što vam daje materijalnu sigurnost. Budite taktični i oprezni.

Numerologija otkriva da li vam ime donosi novac - OVDE saznajte!

Bik

Potrudite se da što manje stvari krijete od sebe i drugih. Mesec će u pomračenju biti u vašem prirodnom polju tajni, pa se lako može desiti da neke tajne koje ne želite da drugi znaju, baš tada izađu na videlo. Na poslu se uzdržite od ogovaranja kolega i pretpostavljenih, jer možete imati štetu od toga. Budite iskreni i suočite se sa istinom, koliko god da ona izgleda neprijatno, ne rizikujte da vaši bližnji to saznaju na neprijatniji način.

Više o horoskopu drevnih Maja i njegovo značenje, saznajte OVDE!

Blizanci

Želje su jedno, a mogućnosti drugo. Ne bi trebalo da previše maštate, nego tražite realne okvire za konkretne akcije koje bi poboljšale vaš život. Dakle, prihvatite savet narodne poslovice "bolje vrabac u ruci, nego golub na grani" i zadovoljite se onim što imate, a ne frustrirajte se mnogo oko nečega što nemate, i ne postoji šansa da ćete ga skoro imati, i na poslovno­finansijskom i na emotivnom planu. Naučite da cenite sve što ste postigli.

Rak

Neprijatnosti možete očekivati sa roditeljima, ili decom. To neće biti nešto što se sada dešava odjednom, to je odraz dugogodišnjeg neslaganja, ali će ono sada kulminirati. Dakle, ako ste se pravilno i sa poštovanjem postavljali u porodičnim odnosima, sada nemate razloga da brinete, ali ako ste suviše preuzimali odlučivanje, sada vam se mogu suprotstaviti. Izbegavajte svađe i sa osobama na visokim funkcijama, jer vam mogu zatrebati.

Ovan ne treba da trči pred rudu - OVDE pročitajte astro savete za svaki znak!

Lav

Braća i sestre mogu biti izvor problema, ili u smislu da imate zajednički problem i sukob mišljenja, ili da oni zapadnu u problem koji treba da im pomognete da ga reše uz vašu pomoć. Bilo bi dobro izbeći kraća putovanja ukoliko nisu obavezna i svakodnevna, jer možete imati kvarove, ili neprijatnosti. Dugo nedovršeno obrazovanje vas sada može mučiti, a dobro je ako sada donesete odluku da ga privedete kraju, do diplome.

Devica

Pripazite na novac, lična dokumenta, hartije od vrednosti, mogući su gubici. Vaše finansije će posle ovog uticaja krenuti na bolje, ili na gore i to osetnijom promenom, a sve će zavisiti od toga koliko ste pripremili teren i marljivo radili na svim mogućnostima da popravite svoj materijalni položaj. Ukoliko imate sudska ročišta nekoliko dana oko 8. oktobra, trebalo bi da ih odložite, jer da ste na bilo kojoj strani, nećete dobiti povoljna rešenja.

Šta muškarci očekuju, vole i traže kod žena, horoskop otkriva! Saznajte OVDE.

Vaga

Brak, javnost i partnerstva su polje na kojima je došlo do tačke kada treba da odlučite jednom zauvek šta je dobro, a šta loše po vas. Ne nastojte da se po svaku cenu dopadnete ljudima i da im ugodite, stvarajući frustraciju u sebi. Budite iskreni prema tome šta zaista želite i budite svesni da li to zaista možete postići. Mada ste skloni kompromisima, sada će se situacija rešiti, a na vama je da to bude u skladu sa vašim očekivanjima.

Slučajnosti ne postoje - OVDE otkrijte numerološko značenje vašeg kućnog broja!

Škorpija

Tajne veze i tajni poslovi su na udaru ovog aspekta i velika je verovatnoća da ćete zbog dodatneenergije Saturna koji hoda vašim znakom, ne samo biti suočeni sa razotkrivanjem, nego i sa sankcijama. Bilo da vas ostavi bračni partner, ili da dospete pod lupu i istragu, sve i da nije pravna, bićete osuđeni ponašanjem svoje sredine. Dakle, budite naročito oprezni i razmislite o tome da izbegnete način da imate ovakve posledice.

Koje su najgore astro ljubavne kombinacije, otkrijte OVDE.

Strelac

Izvesni su problemi na emotivnom planu, udaljavanje od partnera, dok se starijim pripadnicima znaka može desiti da im donesu odluku da napuste zajednički stan i počnu samostalno da žive, ali to neće biti izvedeno bez svađe i neprijatnosti. Što se mlađih tiče, oni neće moći da budu preslobodni u vezama i da kreiraju ponašanje svojih partnera prema onome što se njima dopada, nego da se potrude da ovu vezu sačuvaju.

Jarac

Dom, porodica i raspave unutar porodičnih odnosa su u prvom planu. Ako ste odlagali suočavanja sa razmimoilaženjima oko važnih pitanja, neko sada neće moći da čeka. Tražiće od vas odgovor sada i odmah. Ne kupujte i ne prodajte nekretnine nekoliko dana pre i posle 8. oktobra. Ne postavljajte se iznad ostalih u porodici, težite da čak i u napetim situacijama, zadržite ravnopravnost u komunikaciji.

OVDE otkrijte šta Indijski horoskop predviđa za vaš znak!

Vodolija

Oni koji su odlagali ispite, prekvalifikacije i specijalizacije, sada verovatno neće moći dalje da ih odlažu, ili će imati mnogo nepovoljnije uslove, nego ranije. Savetuje se da ne putujete u inostranstvo tih nekoliko dana, niti da sklapate velike poslove sa strancima. Jasna odluka o tome kojim smerom treba da ide vaša budućnost će značajno pomoći i ne tvrdite pazar, da ne bude po poslovici­ "ko traži veće, ­izgubi i ono iz vreće".

Ribe

Lekciju raspolaganja novcem i vrednostima vi vrlo sporo učite i teško primenjujete naučeno. Sada možete postati svesni koliko ste se nepotrebno prezadužili i koliko je to bilo besmisleno. Biće teško sada sva dugovanja rešiti, bez posledica u smislu nezadovoljstva i nervoze. Obećavajuće je da će ova situacija u nekom roku da vas nauči da sličnu grešku ne ponovite. Dakle, razmisliti pre šopinga, trebalo bi da postane vaše pravilo ponašanja.

Saznajte šta vas pokreće - OVDE otkrijte životni moto vašeg horoskopskog znaka!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs