Volja je najbitnija

Sve što ženu čini damom poput Kejt Midlton: Ne treba vam brdo novca, plava krv, a ni princ Vilijam!

Kao vojvotkinja od Kembridža, Kejt poštuje sve norme ponašanja koje dolikuju njenoj tituli, ali na neke njene principe može da se ugleda svaka žena, samo ukoliko to želi
Lifestyle
12:18h Autor:
Sve što ženu čini damom poput Kejt Midlton: Ne treba vam brdo novca, plava krv, a ni princ Vilijam!
Foto: Reuters

Kejt Midlton (32) jedna je od onih dama koje u svakom trenutku krasi osmeh, dostojanstveno držanje, skromnost i besprekoran stil. Kao vojvotkinja od Kembridža, poštuje sve norme ponašanja koje dolikuju njenoj tituli, ali na neke njene principe može da se ugleda svaka žena, samo ukoliko to želi.

Neka vam, barem kao inspiracija, posluži ovih 7 stavova kojih se Kejt pridržava - za njih vam nije potrebno brdo novca, plava krv ili partner poput princa Vilijama.

Kejt u stomaku nosi dve princeze - više o tome saznajte OVDE.

1. Volite sebe

Prva i najbitnija karakteristika samouverene žene sa stilom jeste što zna da ceni i voli sebe. Poznato je da ukoliko sami sebe ne volite, teško će vas i drugi voleti. Vojvotkinja od Kembridža odiše samopouzdanjem, što čini da svojom pojavom jednostavno zrači. Da li ste znali da u periodu kada su se Kejt i Vilijam zabavljali, jedan prijatelj joj je rekao da je prava srećnica što izlazi sa Vilijamom. Ona mu je na to odgovorila: "On je srećnik što izlazi sa mnom". OVDE pročitajte 9 najvažnijih kvaliteta samouverene žene - naročito četvrti!

2. Budite uvek prisebni, držite do sebe

Iako je stalno pod budnim okom javnosti, Kejt nikada nije dozvolila nikome da je pokoleba, ili se to bar ne vidi po njoj. Ona je uvek prisebna, i pored toga što su i njoj nekada nailazili oni dana kada oseća da bi najradije ostala kod kuće i ležala u krevetu. Neki dani su teži od drugih, ali svaki može da se izgura, te ne dozvolite drugima da poremete vašu unutrašnju ravnotežu. Jako je bitno da ne dozvolite sebi svađe na javnom mestu, izlive ljubomore ili besa. To ne priliči nijednoj dami. Problemi sa najbližim ljudima se rešavaju kod kuće, između četiri zida.

Kako do prefinjenog i besprekornog izgleda koji krasi Amal Alamudin, saznajte OVDE.

3. Negujte se, vodite računa o svom izgledu

Kejt uvek ima besprekornu šminku na sebi i lepu frizuru. Ona ima mogućnosti da svakodnevno ide u frizerski salon, ali to nije neophodno da bi jedna žena lepo izgledala. Svaka dama bi trebalo da zna kako sama da "ukroti" svoju kosu, pristojno se našminka i uredno sredi nokte (lepo oblikovani nokti i bezbojan lak sasvim je dovoljno). Imperativ je da budete čiste i mirišljave. Niko neće primetiti da li vam je svaka dlaka na mestu, ukoliko se vidi da vam je kosa čista, nokti sređeni i uredno nanešena šminka.

Sve što treba da znate o pranju kose, farbanju, šišanju, saznajte OVDE! Najbolji put do lepe kose!

4. Cenite svoju porodicu

Koliko je porodica bitna, suvišno je pričati. Kejt se uvek trudi da održava lep odnos sa svojim suprugom, roditeljima, sestrom Pipom. Ona vodi računa kako se ponaša i šta priča. Na kraju krajeva, niko vam nije bliži od porodice! Budite uvek uz njih kada god im je to potrebno. Ne dozvolite da drugi ljudi pokvare vaš odnos sa vama najmilijima.

Bez dileme - OVIH deset stvari ženu čine lepom, ne seksi!

5. Držite se onoga u šta verujete, za šta mislite da je ispravno

Čak je i Kejt Midlton bila zlostavljana u školi. Ona je veliki pristalica pokreta protiv maltretiranja širom sveta, i čvrsto se bori za to. Ukoliko postoji nešto za šta vi želite da se izborite, toga se i držite - napravite razliku. Vodite zdrav način života, živite po svojim pravilima, ma koliko drugi pokušavali da vas ubede u suprotno.

Kojih se životnih principa pridržava slavna Viktorija Bekam, saznajte OVDE!

6. Imajte svoj stil odevanja

To što je vojvotkinja, Kejt mora da prilikom zvaničnih i službenih prilika nosti elegantniju garderobu, haljine, štikle. I tada je zaista besprekorno odevena. Ali neretko voli da obuče klasične farmerice, majicu i cipele na platformu. Najbitnije je da nosti ono u čemu se najbolje osećate, i da to bude čisto i ispeglano. Kada niste raspoložene za haljinu, nemojte je ni nositi!

OVDE saznajte kakav je rođendanski poklon Kejt dobila od Viktorije Bekam.

7. Ne skidajte osmeh sa lica

Osmeh je jako bitan. Ne samo što vas čini srećnijim, već pozitivno delujete i na ljude oko sebe. Osmehujte se, i kada nemate puno razloga za to. Vežbajte osmeh! Nemojte biti namršteni inegativno nastrojeni, nije dobro za zdravlje, a ni za vašu okolinu.

Kako se osećaš kada se pogledaš u ogledalo? OVE dragocene reči svaka žena treba da čuje!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs