BILA SAM MRTVA 40 MINUTA I EVO ŠTA SAM TADA SHVATILA: Smrt ne postoji, evo šta se desi nakon što telo otkaže

Kristi Bortoft tvrdi da duh ne može da umre, nego samo telo i evo šta se potom dešava

Lifestyle
Autor:
BILA SAM MRTVA 40 MINUTA I EVO ŠTA SAM TADA SHVATILA: Smrt ne postoji, evo šta se desi nakon što telo otkaže
Foto: Printscreen/Instagram

Majka troje dece Kristi Bortoft (49), koja je pronađena bez svest ina svom kauču, otkrila ješta je videla za 40 minuta koliko je bilo potrebno lekarima da je ožive, piše The Sun.

Kristi se prisetila kako je odlučila da se spremi za izlazak sa tadašnjim dečkom tog 29. januara 2021. godine dok je njen tata bio u kuhinji kako bi pričuvao njene sinove. Kada je ušao u dnevnu sobu zatekao ju je kako leži bez svesti.

Kristi tvrdi da je bila mrtva 40 minuta, dok su doktori pokušavali da je ožive. Kada ju je otac našao, oči su joj bile otvorene, ona bez svesti i sa čudnim mrljama po telu.

Kada su je kolima Hitne pomoći prevezli u bolnicu, doktori su porodici rekli da Kristi ima samo 6% šanse da preživi. U bolnici su je stavili u indukovanu komu, dok je porodica očekivala najbolje.

Dok su je oživljavali, a potom dok je bila u komi, Kristi je doživela nešto neverovatno.

Dok je ona bila u komi, gatara i vidovnjakinja je pozvala njenu sestru i pitala je šta se dešava sa Kristi jer vidi njen duh kod sebe u hodniku.

"Sestra joj je rekla da sam u bolnici i borim se za život i tamo sam navodno bila više od dva sata. Rekla sam svojoj prijateljici vidovnjakinji da mi se telo raspada i nisam mislila da ću se moći vratiti u to, ali ona je bila stroga prema meni i rekla mi je da se vratim. U međuvremenu, u bolnici, mojoj porodici su rekli da se pripreme za najgore", dodala je.

Molili su se za nju

Dok je Kristi bila u komi, njen verenik je želeo da učini sve što je u njegovoj moći pa je odlučio da pokrene grupnu molitvu za nju.

Sledećeg jutra lekari su odlučili da probude Kristi iz kome i da prate kako napreduje.

"Kad sam se probudila, odmah sam tražila Stua. Počela sam plakati shrvana i iako nikad nisu shvatili šta se stvarno sa mnom desilo postala sam deo medicinske studije. Postoji samo još jedan slučaj kao što je bio moj gde je osoba preživela skoro bez posledica", otkrila je.

Nakon nekoliko dana, Stu je zaprosio Kristi, kao što je i obećao.

"Sećam se da sam, nakon što sam se konačno vratila u svoje telo, tačno znala šta treba da uradim da bih ozdravila. Shvatila sam da ne možemo da umremo, samo naše telo umire. Bez mraka ne znate što je svetlo i verujem da smo ovde da se probudimo, rastemo i pročistimo svoje vibracije", ispričala je Kristi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs