IMALA JE 9 GODINA KADA JU JE U PORTI CRKVE SILOVAO ĐAKON: Primorao je da se uda za njega, pa mu do 16. rodila 6. dece

Sa 9 godina silovana, a već sa 16 godina je rađala. Imala je šestoro dece sa svojim silovateljem

Lifestyle
09:17h Autor:
IMALA JE 9 GODINA KADA JU JE U PORTI CRKVE SILOVAO ĐAKON: Primorao je da se uda za njega, pa mu do 16. rodila 6. dece
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Šeri iz Sjedinjenih Američkih Država je imala samo devet godina kada ju je silovao 18-godišnji đakon iz lokalne crkve. S obzirom da je njihovu kuća bila u porti crkve, đakon ju je napao u njenoj kuhinji.

"U to vreme njena majka i sestre su bile u crkvi. Ovo traumatično iskustvo ostalo mi je u sećanju do danas. Muči me i mori".

Šeri sada ima skoro 60 godina i ne plaši se da naglas govori o traumi koja joj se dogodila. Kaže da ćutanjem samo može da odmogne ženama koje se nalaze u sličnoj situaciji.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Shutterstock

Majka joj nije poverovala

"Kad me silovao đakon, požalila sam se majci koja mi nije verovala". Njenoj majci je to zvučalo neverovatno, pa je tvrdila da laže. Tako joj je bilo lakše.

Žena ne samo da nije verovala devojčicinim rečima, već ju je javno i u crkvi nazvala lažovom, upozoravajući sve da ne veruju njenim rečima.

Ostala je u drugom stanju

Posle svega ovoga, 9-godišnja Šeri, emocionalno iscrpljena, htela je da pobegne od kuće. Međutim, saznala je da je trudna . Kada je bila u sedmom mesecu, ponovo je silovana. U bolnici, daleko od kuće, sa devet godina, Šeri je rodila prvo dete. Majka je nije ni posetila.

Bila je primorana da se uda za svog silovatelja

Dve godine kasnije, devojka je bila primorana da se uda za svog silovatelja.

Đakon ju je ucenjivao da će da joj zagorča život i da je protera iz mesta, ako na to ne pristane. Zbog loših odnosa sa porodicom, prvenstveno sa majkom i straha od samoće, Šeri je pristala da se uda za svog silovatelja.

Zakletvu su položili u crkvi koju je celog života posećivala. U organizaciji ceremonije pomogla je đakonova majka. Šeri je tada imala 11 godina, a njen muž 20. Pet godina kasnije, devojčica je već imala šestoro dece.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Shutterstock

Ubrzo nakon toga, njen muž je pobegao i ona je postala samohrana majka. Već neko vreme pomaže mladima koji su primorani na brak.

"Mogu pomoći drugima. Bila sam silovana. Štaviše, sa 11 godina sam bila primorana da se udam za svog silovatelja. (...) Moja deca su veoma ponosna što pričam o svemu ovome, jer sam hrabra i što mogu drugima da pomognem", Šeri je naglasila, prenosi Ofeminin.pl.

Bonus video

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs