IDEALNA PRILIKA ZA POSAO IZ SNOVA: U Srbiji čak 75 kompanija traži radnike, posetite REGIONALNI SAJAM POSLOVA

Veliki Regionalni sajam poslova traje do 31. oktobra i svim posetiocima nudi više od 1.000 oglasa, koje su raspisale kompanije iz regiona. Polovina njih je iz Srbije, dok je preostalih 75 iz regiona. Sajam je počeo 24. oktobra, a tokom prva tri dana posetilo ga je preko 100.000 ljudi u Srbiji.

Lifestyle
11:57h Autor:
IDEALNA PRILIKA ZA POSAO IZ SNOVA: U Srbiji čak 75 kompanija traži radnike, posetite REGIONALNI SAJAM POSLOVA
Foto: Shutterstock

Organizovan u saradnji vodećih sajtova za zapošljavanje iz regiona, uključujući Poslovi Infostud – Srbija, MojPosao.ba – Bosna i Hercegovina, Vrabotuvanje – Severna Makedonija, Deloglasnik – Slovenija i MojPosao – Hrvatska.

Tokom predstojećih 8 dana svoju ponudu od preko 500 poslovnih prilika nudi preko 50 poslodavaca iz Srbije koji su raspoređeni u 5 tematskih kapsula: Usluge, Trgovina, IT, Proizvodnja i Startuj kapsula namenjena mladima.

Ovaj je Sajam prilika da se povežete sa raznovrsnim kompanijama, saznate o njihovim poslovnim prilikama i ostvarite svoje profesionalne ciljeve.

Sajam će se i ove godine održati online i na taj način biti dostupan svima na adresi www.regionalnisajamposlova.com/rs/

Ukoliko pratite najnovije trendove i razvoj tahnologija SAP SuccessFactors i SAP Commerce Cloud, možete da se informišete još više u okviru predstavljanja kompanije Wireless Media. Kompanija je već prepoznata u regionu kao SAP partner koji intenzivno radi na tehnologiji za unapređenje poslovnih procesa iz ugla upravljanja ljudskim resursima, finansija, e-commerce, praćenja životnog ciklusa proizvoda i lanaca nabavke.

Bilo da želite da promenite posao, ili pronađete prvo zaposlenje i započnete svoj karijerni put, Regionalni sajam poslova je prava destinacija za vas.

Sve informacije dostupne su na sajtu Regionalnog sajma poslova, kome možete pristupiti ovde.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs