Bizarno

Nadogradila treću dojku: Želela sam da budem neprivlačna muškarcima! (FOTO, VIDEO)

Više ne želim da se zabavljam ni sa kim. Većina muškaraca misli da je treća dojka uvrnuta i odvratna. Ali i dalje se osećam lepom jer se šminkam i nosim slatku odeću, smatra ova 21-godišnja devojka
Lifestyle
11:10h Autor:
Nadogradila treću dojku: Želela sam da budem neprivlačna muškarcima! (FOTO, VIDEO)

Maserka koja se predstavlja kao Džasmin Tridevil tvrdi da je plastičnom operacijom dodala treću dojku.Džasmin kaže da je operaciju imala pre nekoliko meseci, a sada bi htela da se proslavi svojim rijaliti programom.

Ova 21-godišnjakinja je unajmila ekipu snimatelja koji je prate, u nadi da će njen šou da se emituje na popularnom kanalu MTV. Na svom Fejsbuk profilu se pohvalila da već ima ugovorena gostovanja kod poznatih američkih voditelja, među kojima je i Džimi Kimel.

http://www.youtube.com/watch?v=I8hNMpb4b04
kontroverzne operacije više od 50 doktora
zahvat Huffington Post

"Bilo je zaista teško naći nekoga ko je spreman da to uradi, jer se time krši etički kodeks", izjavila je ona i dodala:

"Doktor koji me je operisao me je naterao da potpišem ugovor o tajnosti, jer se plaši da će upasti u nevolju".

Njeni roditelji vest o operaciji svoje ćerke nisu dobro podneli.

"Mama je istrčala iz prostorije čim sam joj rekla. Neće da priča sa mnom, ne da ni mojoj sestri da razgovara sa mnom. Moj otac nije baš presrećan, sramota ga je, ali je prihvatio to", otkrila je Džasmin.

Operacija je koštala 20.000 dolara, uključujući i bradavicu - implant, a nakon operacije Džasmin tvrdi da je istetovirala areolu.

"Sve ovo sam uradila jer sam želela da budem neprivlačna muškarcima, jer više ne želim da se zabavljam ni sa kim. Većina muškaraca misli da je treća dojka uvrnuta i odvratna. Ali i dalje se osećam lepom jer se šminkam i nosim slatku odeću", smatra ova devojka, čiji izgled podseća glumicu Kejtlin Lib u filmu "Totalni opoziv", u kojem se pojavljuje sa tri dojke.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs