"OVAKVOM ČOVEKU NEMA SPASA, ON IDE NA DNO PAKLA!": Tvrdi otac Arsenije, a evo zbog čega su mnogi bili u VELIKOJ ZABLUDI

Otac Arsenije Jovanović otkrio je kakvim ljudima nema spasa i zbog čega će završiti u paklu.

Lifestyle
Autor:
"OVAKVOM ČOVEKU NEMA SPASA, ON IDE NA DNO PAKLA!": Tvrdi otac Arsenije, a evo zbog čega su mnogi bili u VELIKOJ ZABLUDI
Foto: PrintscreenJutjub/Дејан Вукић

Mudrosti oca Arsenija često nailaze na razne komentare javnosti i predmet su diskusija. Njegova tvrdnja da postoje 3 znaka koja ukazuju da nosimo porodično prokletstvo, mnoge je iznenadila, a on je rekao: "Samo pogledajte svoju decu i videćete!".

Nedavno je govorio o porocima i o ljudima koji su skloni istima, te je objasnio zbog čega pojedincima koji spadaju u tu kategoriju nema spasa.

- Ima ljudi koji meni ovde dođu, koji su, narkodileri - i to na visokom nivou. Kaže "Oče, ja uopšte ne dilujem, ja nisam pušač...Ja nisam onaj koji to da klincu na ulici, ni ja to ne koristim. Ja samo to na visokom nivou - odem do Amsterdama, do Kopenhagena, izvršimo neke dilove, to je 100 kg u pitanju, nit kuso, nit ružno, samo transakcija, samo novac... I ja posle živim, pomažem svojoj porodici, pomažem i bližnjima..." - objašnjava otac Arsenije i dodaje:

- On je negde mrtav ozbiljan i uveren da je to u redu. Ja kad pokušam da mu objasnim, nekako se otima, ne shvata. E, takav čovek, ne može da se spase. Ja kažem "Brate, jesi li ti svestan da si trovač, ne na lokalnom nivou, nego na planetarnom nivou? Znači ti zavijaš u crno ko zna koliko roditelja i majki, otaca i dece. Koliko si ti kokaina prodao na visokom nivou, i ako nikog nisi video i dao mu u ruke?" E, takav ide na dno pakla! - zaključio je otac Arsenije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs