DOBIO OTKAZ U KOMPANIJI, PA MU PRORADIO EGO I BRUTALNO SE OSVETIO: Uradio nedopustivu stvar koja sve ostavlja bez teksta

Neverovatna osveta čoveka zbog dobijanja otkaza koja je ugrozila mnoge živote!

Lifestyle
00:57h Autor:
DOBIO OTKAZ U KOMPANIJI, PA MU PRORADIO EGO I BRUTALNO SE OSVETIO: Uradio nedopustivu stvar koja sve ostavlja bez teksta
Neverovatna osveta čoveka zbog dobijanja otkaza, Foto: Shutterstock

Nikolas Mičel (39) radio je u kompaniji u Mejnu, koja se bavila proizvodnjom testa za picu, a svoj autput je prodavala u supermarketima. Međutim, u junu 2020. godine Mičelov radni odnos je prekinut, a potom je usledila nedopustiva osveta.

Naime, ušao u market "Sako" koji je prodavao testo za picu. Nastavio je direktno do vitrine, gde je ubacio žilete u nekoliko testa za picu. Trojica korisnika kupila su takvo testo kasnije tog dana, a kada su videlo šta se nalazi u njemu, nisu mogli da veruju.

Vlasti su rekle da je uznemirujući slučaj izašao na videlo kada je kupac u supermarketu "Hannaford" u Saku obavestio lokalnu policiju o mogućem uništavanju namirnica u prodavnici.

Kupac, koga policija nije imenovala, kupio je "testo za picu iz Portland Pie i našao žilete unutar testa", navodi se u saopštenju policije.

Pregledom nadzornih kamera prodavnice, otkriveno je da je "jedna osoba neovlašćeno menjala pakovanje nekoliko testa za picu Portland Pie“, saopštila je policija.

Policija je ubrzo identifikovala Nikolasa, koji je bio bivši saradnik kompanije 'It'll be Pizza', navodi se u saopštenju.

Kada je menadžment prodavnice saznao za oštećeni proizvod, osoblje je uklonilo preostalo testo za picu iz vitrine. "Hanaford" je u povukao sve proizvode od testa i sira od Portland Pie, koji su se prodavali od 1. avgusta do 11. oktobra 2020, u svojih 184 prodavnice u Njujorku, Masačusetsu, Vermontu, Nju Hempširu i Mejnu, preneli su tamošnji mediji.

Nikolasa Mičela je prvobitno uhapsila policija Dovera u Nju Hempširu 11. oktobra 2020. U to vreme je identifikovan kao stanovnik Dovera.

pica
foto: Shutterstock

Njegov sporazum predviđa kaznu do četiri godine i devet meseci za zločin koji je doveo do povlačenja testa za picu iz supermarketa Hanaford u pet država. Opoziv se kasnije proširio na Shaw's i Star Markets.

Prema sporazumu, Mičel je rekao da se neće žaliti na kaznu koja nije duža od četiri godine i devet meseci, prema sudskim dokumentima.

Kako mediji prenose, sumnja se da je Nikolas to činio iz sopstvenog hira, zato što je ranije radio za firmu koja proizvodi testo za picu, odakle je otpušten. Smatra se da je to bio povod za ovaj zločin, prenosi Republika.

Mičelu preti kazna zatvora do 10 godina, nakon čega sledi period puštanja do 3 godine pod nadzorom i novčana kazna do 250.000 dolara, objavljeno je na američkom sajtu pravosuđa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs