DEJANA JE OTIŠLA U DUBAI DA RADI KAO PROSTITUTKA: Zbog ovoga se odlučila na takav korak a evo kako sada živi i zarađuje

Srećna sam što mi muškarci plaćaju za usluge jer trenutno baš dobro zarađujem ali neću se ovim poslom baviti zauvek.

Lifestyle
21:34h Autor:
DEJANA JE OTIŠLA U DUBAI DA RADI KAO PROSTITUTKA: Zbog ovoga se odlučila na takav korak a evo kako sada živi i zarađuje
Dejana je u Dubai otišla zbog teške finansijske situacije., Foto: Giuseppe CACACE / AFP / Profimedia

Dejana je poreklom iz Srbije a odlučila je otići u Dubai da bi se kao i većina devojaka koja tamo ode u potrazi za novcem mogla baviti "najstarijim zanatom".

Otišla je zbog potrage za arapskim bogatašima koji bi joj mogli omogućiti luksuzan način života i finansirati sve prohteve. Za uzvrat prodavala bi im svoje telo.

U Dubai sam otišla i upoznala Valentina u kojeg sam se zaljubila. Kasnije sam shvatila da on, pored toga što je sa mnom, ‘brine’ o još nekoliko žena’, ispričala je ranije za beogradske medije.

Dodala je da se počela baviti prostitucijom zbog teške financijske situacije u koju je zapala: "Morala sam prelomiti. Od Valentina sam dobijala novac, hranu, nakit, odeću... Pomislila sam da ću, ako se počnem baviti prostitucijom, zarađivati još više."

"Tako sam krenula a sada zarađujem 4.500 dolara mesečno. Muškarci koji mi plaćaju za seks me čine srećnom, a ja ne mislim da radim nešto što ne valja, iako se na prostituciju u Srbiji gleda kao na nešto loše’, rekla je Dejana i dodala da se ne planira baviti ovim poslom zauvek.

"Iako su zakoni tamo strogi kad je reč o alkoholu, drogi i sek*u, pravila ne važe uvek i za sve. Žena se može naći u nevolji samo ako korača ulicom nepokrivenih ruku, ali se zato sve menja kada padne noć".

Najstariji zanat na svetu u Dubaiu prosto cveta. Naime, postoji više od 30 hiljada prostitutki koje naplaćuju svoje usluge 500 dolara po satu. Međutim, najveći problem je taj što moćnici podržavaju prostituciju i na tome zarađuju, a belo roblje je javna tajna Dubaija na koju policija gleda kroz prste, prenosi Story.hr

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs